Amfetamiinmonofosfaat tuleb valmistada tiitrimise teel vees, soovitud ph on 5 kuni 6. Monofosfaati ei saa valmistada alkoholis, sest kui lisada fosforhapet 75 või 85% ei ole oluline, nagu on või alkoholis olevasse alusesse tuleb punkt, kus kogu amf muutub järsku mulliks ja see ei võta enam hapet vastu. Nii et teil on polüfosfaatide segu . Seda mullimassi ei ole probleemiks kuivatada ja see kuivab ilma probleemideta ja seda võib tarbida ja see ei ole halb, kuid mitte monofosfaat.
Monofosfaat, mida saab teha, kui lisada vett ja siis lahjendatud fosforhapet alusele mittepolaarses lahustis ja siis segada püha jama välja mõlemast, on see eelis, et see on palju rohkem vees lahustuv kui polüfosfaat ja ka rohkem kui sulfaat. See suurem lahustuvus tähendab paremat biosaadavust ja see on veidi kiirema toimega kui teised soolad. Ainult karbonaatsoola olevat parem, aga ma ei ole kunagi proovinud seda teha.
Nüüd kui teete monofosfaadi vees midagi juhtub, mis teid kõigepealt häirib: Fosforhappe lisamisel näete kõigepealt, et sool langeb lahusest välja ja see teeb teid rõõmsaks. Kui lisate veel hapet, siis äkki kogu sool -puhub! - kaob jälle ära! Erinevalt väävelhappest, kus see on halb, on see fosforhappe soolade puhul just see, mida te tahate, sest te tahate seda, millel on parim vees lahustuvus. Mida saad ph 5 kuni 6 juures ja pärast vee eraldamist ja aurustamist.
Punane värvimuutus, mis ilmneb liiga palju happe lisamisel, ei ole põhjustatud happest või amfetamiinist, vaid lisanditest, peamiselt P2P ja kergelt aluselistest lisanditest, mis on tulnud protsessi käigus. P2P läbib kenasti aurudestillatsioonid ja A/B-menetlused, kuna see on aluste ja hapete juuresolekul amfoteeriline, eriti alustega, ütleme, et see muutub äkki palju laiemalt vees lahustuvaks.
Tõeliselt puhas amfetamiini alus ei muuda värvi, ükskõik kui palju hapet te lisate. Ükski reaktsioonijärgsetest protokollidest, mida ma siin olen näinud, ei tekita tõeliselt puhast amfetamiini baasi ja seega ei ole lugemine värvimuutuse (roosast punaseks) probleemi kohta üldse üllatav.