Tere kõigile, ma olen siin uus. Kas keegi teist, kes on kogenud, võiks jagada minuga ja teistega, kes on huvitatud, mõnda head ja tõhusat meetodit selle efedriini lähteaine tootmiseks kodus? Mul on olemas bensaldehüüd, pärm, melass ja ämber alkohoolse kääritamise jaoks. Olen kogunud infot juba mõnda aega, olen tõlkinud patendi (US6271008) oma keelde, samuti mõned teised uuringud, olen uudishimulik selle protsessi suhtes, kahjuks ei ole ma kursis selle arenenud keemilise koodiga, mulle meeldib, kui teadmised on selgelt esitatud, ja enamik neist uuringutest on kirjutatud teadlaste keeles, on raske kaevata konkreetset, järjepidevat teavet, ja ma ei tahaks midagi ära rikkuda, tehes midagi ebatäpselt, seega palun, et need, kellel on kogemusi selle meetodi osas, juhivad mind nagu mõistev vanem käe järgi samm-sammult. Usun, et seda saab lihtsustada sarnases stiilis juhenditeks (eelistatud näidisvorm):
Et saada 100g fenüülatsetokarbinooli (biotransformatsiooni meetodil), on vaja:
1) lisada ämbrisse x milliliitrit/grammi melassi, seejärel lisada (x) grammi pärmi
2) 24 tunni pärast lisada (x) milliliitrit/grammi bensaldehüüdi
jne.
Kas te saate aidata mul seda juhendit täpselt täiendada, et see võiks olla kasulik mulle ja teistele, kes on huvitatud l-PACi tootmisest tulevikus? Või olen ma jätnud tähelepanuta mingi teema, mis võiks mind kergesti lahenduseni juhatada? Aidake mul seda mõistatust lihtsustada. Tervitused!
Et saada 100g fenüülatsetokarbinooli (biotransformatsiooni meetodil), on vaja:
1) lisada ämbrisse x milliliitrit/grammi melassi, seejärel lisada (x) grammi pärmi
2) 24 tunni pärast lisada (x) milliliitrit/grammi bensaldehüüdi
jne.
Kas te saate aidata mul seda juhendit täpselt täiendada, et see võiks olla kasulik mulle ja teistele, kes on huvitatud l-PACi tootmisest tulevikus? Või olen ma jätnud tähelepanuta mingi teema, mis võiks mind kergesti lahenduseni juhatada? Aidake mul seda mõistatust lihtsustada. Tervitused!