- Reaction score
- 18
Ma saan aru, mida te mõtlete. Ma ei ole ravimimaailmas uus. Ma olen uus sitaatiliste ravimite maailmas. Aga mitte selle müümises.
Ma olen ilmselgelt väga ettevaatlik. Ootan sama ka teistelt. Aga õige kontaktiga on palju võimalik. Kindlasti ei ole selle inimese pingutus olnud asjata.
Kas teil on mulle mingeid näpunäiteid?
Kas ma peaksin lihtsalt teemasid avama, et saada infot A-st Z-ni? Olen juba näinud siin videot SPEEDi tegemisest. See on tore teadmiseks. Otsin rohkem kogemusi mingi suurema varustusega. Loomulikult tahan ka väiksematega alustada. aga kavatsus räägib enda eest. Mind huvitab ainult MDMA/Ecstasy ja SPEED.
Tänud kommentaaride eest.
Ma olen ilmselgelt väga ettevaatlik. Ootan sama ka teistelt. Aga õige kontaktiga on palju võimalik. Kindlasti ei ole selle inimese pingutus olnud asjata.
Kas teil on mulle mingeid näpunäiteid?
Kas ma peaksin lihtsalt teemasid avama, et saada infot A-st Z-ni? Olen juba näinud siin videot SPEEDi tegemisest. See on tore teadmiseks. Otsin rohkem kogemusi mingi suurema varustusega. Loomulikult tahan ka väiksematega alustada. aga kavatsus räägib enda eest. Mind huvitab ainult MDMA/Ecstasy ja SPEED.
Tänud kommentaaride eest.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Kui soovite minna suures mahus, näiteks a-õli apaanist, ja soovite 1000 kg apaani ühe nädalaga teisendada, siis on vaja:
2 x 1200kg anumat koos segistiga
2 x aurudestillatsioonikomplekt 200L
1000 kg apaan
1250L fosforhapet
1000L formamiid
350L sipelghape
500kg naatriumhüdroksiid
Ma arvan, et teil on vaja umbes 200k ehk isegi veidi rohkem. Hea koht tema Hollandis maksab umbes 7500/10000 eurot nädalas. Ja kasum a-õlist on praegu väga madal. A-õli hind on praegu umbes 525-600 eurot liitri kohta.
kui vajate rohkem infot millegi kohta, kirjutage mulle, olen ka hollandist pärit
2 x 1200kg anumat koos segistiga
2 x aurudestillatsioonikomplekt 200L
1000 kg apaan
1250L fosforhapet
1000L formamiid
350L sipelghape
500kg naatriumhüdroksiid
Ma arvan, et teil on vaja umbes 200k ehk isegi veidi rohkem. Hea koht tema Hollandis maksab umbes 7500/10000 eurot nädalas. Ja kasum a-õlist on praegu väga madal. A-õli hind on praegu umbes 525-600 eurot liitri kohta.
kui vajate rohkem infot millegi kohta, kirjutage mulle, olen ka hollandist pärit
- Reaction score
- 4
Palun DM eraviisiliselt vaja abi MDMA ja valmis annetama hariduse jaoks, kui see on kasulik.