Question otsite oma #4 laboratooriumi puhtuse % (kahjude vähendamine) testimist?

tablet press

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ma tahan pakkuda tarbijale turvalist väga peaaegu puhast toodet see #4 chinna white tehti värskelt minu spetsifikatsioonide järgi ma tahan kontrollida kvaliteeti ja kinnitada tulevastele klientidele, et selle Fent vaba ja vähemalt 85% kuni 98% puhas ma lasin kokal valmistada partii just minu jaoks ja veenduda, et see on Fent vaba, nii et see võttis 2 nädalat teha ja maanduda minu uksele, nii et ma vajan USA-s laboratooriumi, kes saab esitada aruande % ja kinnitada selle Fent vaba....

RaymondReddington

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Põhiline viis testimiseks on kasutada testribasid, et näha, millised on aktiivsed ühendid, fent testribad on selle tuvastamisel üsna korralikud ja testribad, mis ütlevad OPI (opiaat), aitavad mõnikord seda eristada, kui fent ribad ütleb negatiivset. Palun olge ettevaatlik, sest 95%+ kõigist opiaatidest on tänapäeval sünteetilised ja tõenäolisemalt on teie objekt fent või isotooni analoog.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Sellel saidil on kohti, mis teevad katseid, sa saadate selle sisse ja nimetate seda millekski, mis identifitseerib selle teiega. Maksab 100 dollarit ühes kohas, kuid seal on paar