- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Okei, ma tegin nüüd palju ekspeditsioone ja võin öelda, et kui te kuumutate oma kokaiini üle 70 °C, siis see puruneb. Aga kui te jääte alla 60 °C, saate kuivatamise kiirust palju kiirendada. Nt. ma saan teha atsetooni pesu minutitega. Tulemus on confortamble tarbida. Oluline osa on see, et sa pead panema oma ikka veel atsetooni märja concaini kuivatatud filtrist purustajasse soojendusplaadile. Hoidke juhtimist ja purustamist kristallid ikka midagi ei saa kleepuda keeduklaasi.
Proovisin etanoolipesu 70 °C juures ja sain peaaegu inaktiivse powederiga. Nii et kaks teooriat. Paistab, et kokaiin ja etanool reageerivad üle 70C temperatuuril omavahel ja moodustavad midagi mitte nauditavat või hcl osa puruneb. Keegi teab miks ? Kas minu toode võiks olla lõigatud suhkruga?
Proovisin etanoolipesu 70 °C juures ja sain peaaegu inaktiivse powederiga. Nii et kaks teooriat. Paistab, et kokaiin ja etanool reageerivad üle 70C temperatuuril omavahel ja moodustavad midagi mitte nauditavat või hcl osa puruneb. Keegi teab miks ? Kas minu toode võiks olla lõigatud suhkruga?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Kui soovite kuivatamist kiirendada, kasutage vaakumit. Teie kokaiin on 100% ohutu ja terve =) Etanool ja atsetoon lahustavad kokaiinvesinikkloriidi väga hästi.
Nad ei ole. Te pesete oma puhta kokaiinihkloriidi välja ja jätate vist filtrile mõned lisandid.
Nad ei ole. Te pesete oma puhta kokaiinihkloriidi välja ja jätate vist filtrile mõned lisandid.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
selle asemel, et kuumutada c plaadil kuumutada plaat t to 70, võta see välja , võta sa aeg kinni episoodi breakin bbad , võib ajada oma pea kasvada habet siis kleepida koks kuumale plaadile