- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, proovige 400 grammi, siis näete, kui soojaks läheb, grammi 10L kohta. Mäletan, et mul oli alumiiniumfooliumiga täidetud kott umbes 2/3 oli 25L/30L valge ämber koos kaanega. See oli ju liiga palju fooliumi, sul on vaja vähem, aga sa pead vaatama, kui palju vähem ma unustasin grammi. 200L trumlile, võid ka 100 kasutada see ei lähe üles.
Kui tahad metüülamiini aurud kinni püüda siis mullu kanistrisse HCL ja siis vette.
10L sai 12L ph 12 koos BMK-ga (freebase meth)
Reaktsioon läheb ainult hulluks kui kasutad supermarketi alu, hangi alu sisha kauplustest või labori kauplustest mis on PAKSEM.
Psst asendage elavhõbe galiumiga, lihtne refying ja saate destilleerida kõik ühendid ära ja taaskasutada pluss mitte mürgine ja väga lihtne reaktiveerimine HCL 37 ja ümberkristalliseerimine.
Kui tahad metüülamiini aurud kinni püüda siis mullu kanistrisse HCL ja siis vette.
10L sai 12L ph 12 koos BMK-ga (freebase meth)
Reaktsioon läheb ainult hulluks kui kasutad supermarketi alu, hangi alu sisha kauplustest või labori kauplustest mis on PAKSEM.
Psst asendage elavhõbe galiumiga, lihtne refying ja saate destilleerida kõik ühendid ära ja taaskasutada pluss mitte mürgine ja väga lihtne reaktiveerimine HCL 37 ja ümberkristalliseerimine.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Kas valmistate galliumi kloriidiks või võib kasutada nitraati? Olen näinud mõned artiklid ga/al redutseerimise kohta. Kas keegi on seda proovinud? Oleks tore, kui ei peaks tegelema selliste mürgiste aurude ja siis jäätmete kõrvaldamisega.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Laske gallium reageerida HCL-ga (vesilahuses). Galliumi kadumine tähendab, et see muutub kloriidiks.
Ja siis külmutage see välja ehk atsetooniga mis tahes mustuse jaoks või keetke see kuivaks.
Ja siis külmutage see välja ehk atsetooniga mis tahes mustuse jaoks või keetke see kuivaks.