- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Reaction score
- 43
Mis on inimeste probleem selle tootega see on tippkvaliteediga see sai kihid nagu purunenud kiltkivi kui inimesed arvavad, et on võltsitud neil on kivid seal peas purunenud kiltkivi välimus ainult tuleb puhta D met ja see näeb välja nagu oleks olnud tõesti aeglane ümberkristalliseerumine soits tehtud armastuse ja aja ja mitte kiirustades või külmutatud freon või vedel lämmastikuga
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Wow BTC boss tundub, et ühel teie ohvritest on mõned paberid, mis ütlevad, et te valetate. Oli teie jama testitud, nii et see muudab selle julge vale, mida te siin räägite, lausa naeruväärseks ja teeb väga selgeks, et te ei tohiks kuskil jama müüa. Teie lihtsalt pettur. Lihtsalt selle asemel, et neid kummitada, arvad sa, et oled väga tark ja saadad neile jama. Ma ei tea, kuidas BB suhtub petturitesse, kuid laboratooriumi test müüb mulle, et ma ei tee sinuga kunagi mingit äri ja kui ma näen, et keegi teine teeb vea, et sind usaldada, siis ma valgustan neid kohe. Scum Bag.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
"Mis värk on, et sa ei tohiks aru saada, et ma sind petan?" Kas te seda mõtlesite. Ei arvestanud laboratooriumi huh?