- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Tere,
Pärast paljusid katseid, kasutades metüülamiini HCL-i, mis põhineb sellel meetodil, jagan parimat viisi, mida ma leidsin metamfetamiini vababaasi saamiseks suures mastaabis:
- Reaktor täidetakse 14 l metanooliga.
- Segaja lahustab metüülamiini HCL-i.
- Reaktori temperatuur pannakse 0C (mitte segu temperatuur) ja lisatakse NaOH, temperatuur tõuseb.
- Kui temperatuur jõuab tagasi 20C-le, lisage P2P, temperatuur tõuseb ja segage 45 min-1 tunni jooksul.
- Lisage 252 g veevaba naatriumsulfaati.
- Kui segu temperatuur jõuab 8C-ni, hakatakse lisama portsjonitena NaBH4, mis ei ületa 20C.
- Kui kogu NaBH4 on lisatud, lastakse segamisel umbes 2 tunni jooksul seguneda alla 20C, kuni segu lakkab muljuda.
- Lisatakse vesi ja jätkatakse segamist 5 min jooksul.
- Lisatakse DCM ja segatakse 10 min jooksul.
- Lõpetatakse segamine ja lastakse kihtidel eralduda
- Alumine kiht jäetakse alles ja ülemine kiht visatakse ära (seda vesifaasi ei ole kasulik ekstraheerida).
- Lisage säilitatud kihile 200 g veevaba naatriumsulfaati ja segage seda.
- Filtreerige see Buchneri lehtris.
- aurustage DCM
- Saadakse puhas ja haisev metamfetamiini vababaas.
;-)
Pärast paljusid katseid, kasutades metüülamiini HCL-i, mis põhineb sellel meetodil, jagan parimat viisi, mida ma leidsin metamfetamiini vababaasi saamiseks suures mastaabis:
- 966 gr P2P
- 14 liitrit metanooli
- 1183 gr metüülamiini HCL
- 638gr NaOH
- 452 gr veevaba naatriumsulfaat
- 105 gr NaBH4
- 35 L destilleeritud vesi
- 7 liitrit DCM
- Reaktor täidetakse 14 l metanooliga.
- Segaja lahustab metüülamiini HCL-i.
- Reaktori temperatuur pannakse 0C (mitte segu temperatuur) ja lisatakse NaOH, temperatuur tõuseb.
- Kui temperatuur jõuab tagasi 20C-le, lisage P2P, temperatuur tõuseb ja segage 45 min-1 tunni jooksul.
- Lisage 252 g veevaba naatriumsulfaati.
- Kui segu temperatuur jõuab 8C-ni, hakatakse lisama portsjonitena NaBH4, mis ei ületa 20C.
- Kui kogu NaBH4 on lisatud, lastakse segamisel umbes 2 tunni jooksul seguneda alla 20C, kuni segu lakkab muljuda.
- Lisatakse vesi ja jätkatakse segamist 5 min jooksul.
- Lisatakse DCM ja segatakse 10 min jooksul.
- Lõpetatakse segamine ja lastakse kihtidel eralduda
- Alumine kiht jäetakse alles ja ülemine kiht visatakse ära (seda vesifaasi ei ole kasulik ekstraheerida).
- Lisage säilitatud kihile 200 g veevaba naatriumsulfaati ja segage seda.
- Filtreerige see Buchneri lehtris.
- aurustage DCM
- Saadakse puhas ja haisev metamfetamiini vababaas.
;-)
↑View previous replies…
- By Smahk
Metanool ja metüülamiini hcl lahustatud. Lisati NaOH ja see klompus kleepus. Temperatuur kuni 28. Langetati 24,5ni ja hoitakse. Mis tundub olevat valesti?
↑View previous replies…
kloroform: lahustumatu
dietüüleeter: lahustumatu
etanool: 29,1 (78°C)
etüülatsetaat: lahustumatu
vesi: väga hästi lahustuv
Nagu näete ei ole nii lihtne kui "ainus erinevus" etanooli kui madala lahustuvusega ja see on kuumas, kui see protsess ei ole kuumas.
"Kui kaua peaks see tõusma ja langema tagasi 20c?
ja pärast P2P-õli lisamist, kui kaua peaks see tõusma ja langema tagasi 8C? Ma ei ole näinud midagi alla 20c langevat....."
Ma arvan, et sa eeldad, et temperatuur läheb 8C peale ilma jahutusallikata?
Langeb tagasi 20 või 8 või -10 sõltuvalt sinu jahutussüsteemist.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Tere,
Midagi peab teie toodetega kindlasti valesti olema ja temp koos NaOH lisamisega kasvab kuni 50C rohkem või vähem.
Midagi peab teie toodetega kindlasti valesti olema ja temp koos NaOH lisamisega kasvab kuni 50C rohkem või vähem.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Metüülamiini HCL lahustuvus (g/100 g lahustit).
atsetoon: lahustumatukloroform: lahustumatu
dietüüleeter: lahustumatu
etanool: 29,1 (78°C)
etüülatsetaat: lahustumatu
vesi: väga hästi lahustuv
Nagu näete ei ole nii lihtne kui "ainus erinevus" etanooli kui madala lahustuvusega ja see on kuumas, kui see protsess ei ole kuumas.
"Kui kaua peaks see tõusma ja langema tagasi 20c?
ja pärast P2P-õli lisamist, kui kaua peaks see tõusma ja langema tagasi 8C? Ma ei ole näinud midagi alla 20c langevat....."
Ma arvan, et sa eeldad, et temperatuur läheb 8C peale ilma jahutusallikata?
Langeb tagasi 20 või 8 või -10 sõltuvalt sinu jahutussüsteemist.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Võib muidugi olla, et ma ei ole kunagi proovinud EtOH-ga madala MeNH2*HCl lahustuvuse ja lahustamiseks vajaliku temperatuuri tõttu.
Aga kui MeOH-ga ei juhtu võimalik et EtOH-ga ka mitte vähemalt tundub, et keemilise struktuuri tasandil, kuid te teate mõnikord keemilist loogikat...;-)
Aga kui MeOH-ga ei juhtu võimalik et EtOH-ga ka mitte vähemalt tundub, et keemilise struktuuri tasandil, kuid te teate mõnikord keemilist loogikat...;-)