- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Miks ei esine heksaanis kuhjumist? Ja pesemine kuuma veega NaCl ja söögisoodaga võtab palju lisandeid.
Siiski, kui kasutate IPA asemel metanooli, saate pärast leelise lisamist heksaaniga teha otsest ekstraheerimist reaktsioonisegust.
Siiski, kui kasutate IPA asemel metanooli, saate pärast leelise lisamist heksaaniga teha otsest ekstraheerimist reaktsioonisegust.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Samuti, kui kasutate metüülamiini asemel nitrometaani, ei pea te tegema coolini, lisaks saate metüülamiini allikat destilleerida ja uuesti kasutada. Vähem jäätmeid ja vähem kulu
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Ma kontrollin nüüd, kas see on tõesti dextro, kui ma sellest kristalli teen. Kui kristall on tehtud, võin ma siia panna. Ma pean ka mainima, et mul ei ole veel õigeid suhteid, pean tegema rohkem reaktsioone
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
pärast vaakum destillatsiooni pean ma tegema ka vedeliku ekstraheerimist happelise alusega, kui soovite panna kuiva hcl gaasi sisse muidu peate panema sügavkülma. ma leidsin karmi viisi.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Tegelikult on see magneesiumilaastudega ja mõne kompleksse supergrignardi tegemiseks mõeldud
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
olete varem nitrometaaniga töötanud ? Mul on probleeme isoleerida toode, et ma ilmselt acified seda tulevikus sidrunhappega ja siis vaakumdestillatsiooni kõik, ja sealt üks lisada leelist, et aluse uuesti ja edasine vaakumdestillatsiooni alus (ja vesi siis ofcourse) ja siis ekstraheerida destiliate heksaani ja mull kuiva HCL gaasi läbi.
Või lihtsalt külmutada ja ümberkristalliseerida IPAga.
Või lihtsalt külmutada ja ümberkristalliseerida IPAga.