- Reaction score
- 4
Kaasaegne, suure saagisega MDMA süntees, kasutades kättesaadavaid odavaid lähteaineid. Tuletatud kogenud salakeemiku poolt, kirja pandud noobi poolt.
Kuna ma ei ole seda sünteesi proovinud ja olen üsna kogenematu, tahaksin teada teie mõtteid. Tehke proovi ja proovige seda:
(Ma ei tulnud selle rutiini välja, ma ei võta ei krediiti ega vastutust).
See süntees pärineb Hamilton Morrise podcastist episoodist "keemia õppimine vanglas".
Kui te ei ole Hamiltoni töödega tuttav, ei saa ma muud teha kui teda soovitada.
Nagu pealkiri ütleb, veetis intervjueeritav salakeemik üle kümne aasta vanglas, kus ta õppis ja täiustas oma MDMA, 2C-B ja meskaliini sünteesi. Pärast vanglast vabanemist katsetas ta oma meetodeid suure eduga.
See oli vabalt voolav intervjuu, nii et ta ei maininud kõiki üksikasju, kuid see on see, mida ma kokku kraapisin.
Süntees:
Algmaterjal on helionaal: odav, kättesaadav ja jälgimata.
Ülevaade: (Hoffman)-> MDMA.
1): Oksüdeerimine karb. happe moodustamiseks
(helionaal ei reageeri, tüüpilised oksüdeerijad ei toimi).
oksüdeerimine dimetoksüdiksoüraaniga, mis on valmistatud oksoonist (kaaliumperoksümonosulfaat), H2O-st, atsetoonist.
2): Imiidi moodustamine
kasutades uureat 160 kraadi juures (75%).
kõrvalsaadus: ammoniaak ja lähteaine => taaskasutamine (saagis 90%)
raske ilma happekatalüsaatorita (10%): HCl liiga tugev (50%), fosforhape on hea, 1 tilk/2 g karboksüülhapet
(see on ilmselt patenteeritud meetod)
3): Hoffmani ümberkorraldamine pleegitajaga
1: amiidi kloorimine: delikaatselt, pleegitusaine on habras -> madal temperatuur, liigne alus, pleegitusaine tilkumine üle 1h.
amiid lahustub, kui piisavalt külm: moodustub sade
2: temperatuur 60 kraadi 4h
Neutraliseerida alus 1h pärast, isotsüanaat moodustab imiini
Kas selle rutiiniga on mingeid probleeme?
Mida te arvate? Palun parandage mind, kui ma tegin kuskil mingi rumala algaja vea (väga tõenäoliselt)
Rääkis ka meskaliini ja 2C-B valmistamisest. Ma võin need ka üles kirjutada, kui see midagi huvitab.
Kuna ma ei ole seda sünteesi proovinud ja olen üsna kogenematu, tahaksin teada teie mõtteid. Tehke proovi ja proovige seda:
(Ma ei tulnud selle rutiini välja, ma ei võta ei krediiti ega vastutust).
See süntees pärineb Hamilton Morrise podcastist episoodist "keemia õppimine vanglas".
Kui te ei ole Hamiltoni töödega tuttav, ei saa ma muud teha kui teda soovitada.
Nagu pealkiri ütleb, veetis intervjueeritav salakeemik üle kümne aasta vanglas, kus ta õppis ja täiustas oma MDMA, 2C-B ja meskaliini sünteesi. Pärast vanglast vabanemist katsetas ta oma meetodeid suure eduga.
See oli vabalt voolav intervjuu, nii et ta ei maininud kõiki üksikasju, kuid see on see, mida ma kokku kraapisin.
Süntees:
Algmaterjal on helionaal: odav, kättesaadav ja jälgimata.
Ülevaade: (Hoffman)-> MDMA.
1): Oksüdeerimine karb. happe moodustamiseks
(helionaal ei reageeri, tüüpilised oksüdeerijad ei toimi).
oksüdeerimine dimetoksüdiksoüraaniga, mis on valmistatud oksoonist (kaaliumperoksümonosulfaat), H2O-st, atsetoonist.
2): Imiidi moodustamine
kasutades uureat 160 kraadi juures (75%).
kõrvalsaadus: ammoniaak ja lähteaine => taaskasutamine (saagis 90%)
raske ilma happekatalüsaatorita (10%): HCl liiga tugev (50%), fosforhape on hea, 1 tilk/2 g karboksüülhapet
(see on ilmselt patenteeritud meetod)
3): Hoffmani ümberkorraldamine pleegitajaga
1: amiidi kloorimine: delikaatselt, pleegitusaine on habras -> madal temperatuur, liigne alus, pleegitusaine tilkumine üle 1h.
amiid lahustub, kui piisavalt külm: moodustub sade
2: temperatuur 60 kraadi 4h
Neutraliseerida alus 1h pärast, isotsüanaat moodustab imiini
Kas selle rutiiniga on mingeid probleeme?
Mida te arvate? Palun parandage mind, kui ma tegin kuskil mingi rumala algaja vea (väga tõenäoliselt)
Rääkis ka meskaliini ja 2C-B valmistamisest. Ma võin need ka üles kirjutada, kui see midagi huvitab.