- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Ma saavutan 60% saagise MDA Helional + Hydroxylamine sünteesi puhul. Parim viis suuremahuliseks tootmiseks.
- Reaction score
- 0
Ei ole mingit kuradi võimalust, et teie või keegi teine saaks 60% üldsaagise kogu selle skeemi kohta helionaalist MDA-ni. See koht on sitt. Ma võin teha konsultatsioone ja oleksin valmis seda tegema õige hinna eest. Võib-olla saab mod aidata mind aidata neid eksinud kaaslasi.
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
23 Mar
Tere sõbrad. Mul on küsimus
1. Viimases etapis kasutate kristallisatsioonimeetodit HCl gaasivooluga. Kas see on õige või põleb see?
2. Amiid.
100 g aldoksiimi segatakse 300 ml ksüleeniga ja 2 g nikkelatsetaadiga, lisatakse ja refluksitakse 5 tundi. Destilleeritakse umbes 100 mL ksüleen ja lastakse segul jahtuda. Amiidi ligikaudu 70. Grammid eraldatakse, filtreeritakse ja kuivatatakse. Võib ümberkristalliseerida ksüleeniga.
=Kui palju soojust saab anda?
3. Aldoksiim.
Kui aldoksiim ei kõvene Lisada veel hüdroksüülamiini ja aluse.
Kui palju hüdroksüülamiini ja baasi peaks lisama?
Tänan teid
1. Viimases etapis kasutate kristallisatsioonimeetodit HCl gaasivooluga. Kas see on õige või põleb see?
2. Amiid.
100 g aldoksiimi segatakse 300 ml ksüleeniga ja 2 g nikkelatsetaadiga, lisatakse ja refluksitakse 5 tundi. Destilleeritakse umbes 100 mL ksüleen ja lastakse segul jahtuda. Amiidi ligikaudu 70. Grammid eraldatakse, filtreeritakse ja kuivatatakse. Võib ümberkristalliseerida ksüleeniga.
=Kui palju soojust saab anda?
3. Aldoksiim.
Kui aldoksiim ei kõvene Lisada veel hüdroksüülamiini ja aluse.
Kui palju hüdroksüülamiini ja baasi peaks lisama?
Tänan teid
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
Tere sõber, mida te kasutate?
Millist meetodit kasutatakse MDA sünteesimiseks?
Kas te võiksite mulle palun rääkida? sünteesiprotsessi ja teie kemikaalide üksikasjadest
Millist meetodit kasutatakse MDA sünteesimiseks?
Kas te võiksite mulle palun rääkida? sünteesiprotsessi ja teie kemikaalide üksikasjadest
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Jah, see õnnestub. See on parim meetod, et teha seda suures mahus. Lihtne ja tõhus. Vähesed kergesti kättesaadavad seadmed ja tarvikud.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
25 Mar
Tere sõber, mul on küsimus.
Viimases etapis kasutate te lihtsalt
(NaOH) juhul, kui see kristalliseerub, eks?
Ja .PH väärtus peaks olema 7,5, eks?
Ma ei tea palju keemiast.
Kui ma pean tunnistama, siis seda, et ma ei tea. Mida tuleb pärast aine (NaOH) lisamist teha, et saada MDA? Ma tahan küsida, kas te oskate mulle öelda?
Viimases etapis kasutate te lihtsalt
(NaOH) juhul, kui see kristalliseerub, eks?
Ja .PH väärtus peaks olema 7,5, eks?
Ma ei tea palju keemiast.
Kui ma pean tunnistama, siis seda, et ma ei tea. Mida tuleb pärast aine (NaOH) lisamist teha, et saada MDA? Ma tahan küsida, kas te oskate mulle öelda?
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30