Ma sain aneurüsmi kõigest sellest bs, mida paljud inimesed on kirjutanud.
Osta bmk (5449-12-7) hüdrolüüs fosforhappega (85%) 3:4 (BMK
hosforhape) (bmk aeglane lisamine).
Refluxi segamisega 140-150 Celsiuse juures 4-5 tundi.
Ülemine kiht on P2P, alumine on prügi, visake see ära.
Peske P2P vee ja soolveega (vabatahtlik, sest mõnikord tekib emulsioon, mõnikord on puhas, sõltub tõesti sellest, kust te bmk pulbrit saite).
Vaakum või aurudestillatsioon. (vabatahtlik)
Kuivatage MgSO4 või Na2SO4 abil.
KOGUSAAGIS P2P ON UMBES 65-70% KASUTATUD BMK PULBRIST.
Segage P2P formamiid ja sipelghape 1:1,5:1 (sipelghape ja formamiid on ülejäägis; sipelghape on 85% - 15% vorm/vesi)
Refluksitakse segades 4-5 tundi temperatuuril 140-150 °C.
Jahutage reaktsioon või oodake, kuni see ise jahtub.
Pärast moodustub 2 kihti - ülemine kiht (konjaki värvi on teie formüülamfetamiin, alumine kiht on rämps minimaalse formüülkogusega, mida saab ekstraheerida DCM-iga).
Formüülamfetamiini peaks olema veidi rohkem kui kasutatud P2P.
Formüülamfetamiin hüdroliseeritakse NaOH-ga 60-70% (formüülrühmal on nõrk side, seda saab hüdroliseerida lihtsalt NaOH-ga, mitte tüüpilise Leuckartiga) ; 1:1,5, tagasilöögitades 110-120 Celsiuse juures 2-3 tundi.
Ülemine kiht on toores amfetamiini alus, alumine kiht on mõnikord vedel mõnikord vedel-tahke rämps.
Toores amfetamiini alus vaakum- või aurudestilleeritakse.
Destillaat kuivatatakse Na2SO4 või MgSO4 peal.
Kuivatatud toode segatakse 1:5 puhta kuivatatud metanooliga.
Pidevalt segades lisatakse tilkhaaval 98%+ H2SO4, kuni saavutatakse pH 6,5.
Kui see on saavutatud, suletakse reaktsioonianum ja pannakse 24 tunniks külmikusse settima.
Filtreeritakse läbi buchneri lehtri, räti või mis tahes muu sobiva vahendi abil.
Jääk filtris on amfetamiinsulfaat.
Kuivatada see toatemperatuuril ja päikesevalguses suurtel filterpaberilehtedel.
Mõnel juhul on lõpptoode oksüdeerumise tõttu kollakas tarretisjas, sel juhul lahustatakse see minimaalses koguses kuumas puhtas IPA-s ja pannakse 2 tunniks külmkappi jahtuma.
Filtreerige uuesti, kasutades buchnerit, rätti, lehte või mida iganes. Puhas valge jääk filtris on kõige puhtam amfetamiinsulfaat. Filtreeritud IPA aurutatakse välja, et saada ülejäänud amfetamiini.
KOGU SAAGIS KUIVA PUHTA AMFETAMIINSULFAADI P2P-ST, MIDA KASUTATAKSE, ON UMBES 30-40%!!!
JAH MA OLEN TEINUD KOGU SEDA REAKTSIOONI MITMEID KORDI!!!