- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Täname ajakohastamise eest. Keegi teab, mis oleks pmk asendaja ? Ilma Sassafras õli läbi käimata?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Katekool või piperonaal
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
- By sassyqueen
-
02 Oct
@G.Patton
MDMAPA
3-okso-2-(3,4metüleendioksüfenüül)butanoaat
On juba olemas MGPA, mis on 4-fenüülbutüraat, mitte 2-fenüülbutüraat, nii et ma eeldan, et varsti on olemas MD versioon, samuti MDMAPA etüülversioon.
Edasisteks
R- ja S-MDMA süntees homokiraalsete N-tosüülasiridiinide nukleofiilse ring-avamise teel
Homokiraalset (R)- ja (S)-3,4-metüleendioksümetamfetamiini (MDMA) valmistati vastavalt D- ja L-alaniini kiraalsetest lähteainetest kuues etapis (kumbki). Võtmetähtsusega etapp, N-tosüülasiridiini regioselektiivne ring-avamine arüül Grignard'i reaktiiviga, toimus suure saagisega ja täieliku regioselektiivsusega. Töötlemine saavutati konfiguratsioonilise terviklikkuse säilitamisega, saades R- ja S-MDMA hüdrokloriide, mille enantiopuhtus oli >99,5%, nagu määrati enantioselektiivse HPLC abil koos fluorestsentsdetektoriga. Katseid rakendada sünteesimeetodit MDMA α-fenüülanaloogi (UWA-001) homokiraalsete enantiomeeride sünteesiks nurjab regioselektiivsuse muutumine põhietapis.
Australian Journal of Chemistry 76(5) 299-310 https://doi.org/10.1071/CH23064
Esitatud: 20. aprill 2023 Vastu võetud: 20. juuni 2023 Avaldatud: 12. juuli 2023
Meetod 1-(atsüüloksü)-alküülkarbamaadiühendite valmistamiseks
Täielik idee
Reageerida metüleendioksüfenüülpropaan dimetüülkarbonaadiga, seejärel reageerida toode metüülamiinhüdrokloriidi ja leeliselise katalüsaatoriga (näiteks liitiumdiisopropüülamiidiga). Seejärel reageerige selle reaktsiooni produkt naatriumhüpokloriidiga. Saagis - MDMA vesinikkloriid ~78%.
Credit: https://www.reddit.com/user/RussianIntellig/
Alkaanide reageerimine Me2CO3-ga
selle reaktsiooni produkt
Metüleendioksüfenüülisovõihape
[0244]
1-kloroetüül-2-metoksükarboonüülfenüülkarbonaati (D1-11) ja 1-kloroetüül-3-metoksükarboonüülfenüülkarbonaati (D1-12) saab valmistada, kasutades asjakohaseid reagente ja järgides D1-10 puhul kirjeldatud meetodit.
Kirjeldus 1-13
1-kloroetüül-3,4-metüleendioksüfenüülkarbonaat (D1-13)
0275]
1-({[(2-metoksükarbonüülfenüül)oksü]karbonüül}oksü)etüül-2-metüülpropanaat (D2-11) ja 1-({[(3-metoksükarbonüülfenüül)oksü]karbonüül}oksü)etüül-2-metüülpropanaat (D2-10) (D2-12) saab valmistada, kasutades sobivaid reagente ja järgides D2-10 puhul kirjeldatud meetodit.
Kirjeldus 2-13
1-({[(3,4-metüleendioksüfenüül)oksü]karbonüül}oksü)etüül-2-metüülpropoaat (D2-13)
Naljakas on see, et sellest räägiti 5 aastat tagasi...
PMK-glütsidaat sai just ÜRO poolt keelustatud - mis saab edasi?
Olin sel nädalal narkootiliste ainete komisjoni koosolekul ja PMK-glütsidaat on seal keelatud. On aja küsimus, millal riigid hakkavad seda kontrollima.
Viimati, kui PMK keelustati, läks turg tagasi safrooliõlile - ja kui see ära kuivas, kukkus turg peaaegu kokku, kuni PMK-glükidaat pani selle tagasi hüppama tugevamalt kui kunagi varem.
Mis juhtub järgmiseks?
PMK glükidaat on odav ja lihtne viis oskamatutele värdjadele, et saada MDP2P ja sünteesida ebapädevat kraami, enamasti ebapuhtat, hind on suhteliselt madal, kuid kui oled piisavalt osav, siis hind ei ole riski väärt
Mõned ideed.
3,4-metüleendioksüfenüüläädikhape. 3,4-metüleendioksütsinüülhape. Lihtsalt mis tahes 3,4-dihüdroksüühend ja sobiv metüleeriv aine. Grignardi reaktsioon 5-brom-1,3-bensodioksooli ja allüülhalogeniidi vahel. Friedeli reaktsioon 1,3-bensodioksiooliga koos allüülkloriidiga. Otse amiinile N-Trifluoroatsetamiidiga (Alaniin --> N-Trifluoroatsetüülalaninool --> N-Trifluoroatsetüülalanoolkloriid --> Friedel-Crafts 1,3-BDO-l ja hüdrolüüs) või Friedel-Crafts 2-kloro-3-metüül-1R-atsiridiiniga (mis põhjustab spontaanse ring-avamise isopropüülamiiniks). Üleminek MDRA-lt 5-aminopropüülbensofuraanile või 5-aminopropüülbensofuraanile/indoolile. Maa-alused keemikud on alati kohanenud ja kohanevad alati, ja alati on ahned värdjad, kes on valmis *sattumuslikult* häbematult seadust rikkuma, kui sellest on kasu.
MDMAPA
3-okso-2-(3,4metüleendioksüfenüül)butanoaat
On juba olemas MGPA, mis on 4-fenüülbutüraat, mitte 2-fenüülbutüraat, nii et ma eeldan, et varsti on olemas MD versioon, samuti MDMAPA etüülversioon.
https://www.reddit.com/r/TheeHive/s/eBXItERNcT
Edasisteks
R- ja S-MDMA süntees homokiraalsete N-tosüülasiridiinide nukleofiilse ring-avamise teel
Homokiraalset (R)- ja (S)-3,4-metüleendioksümetamfetamiini (MDMA) valmistati vastavalt D- ja L-alaniini kiraalsetest lähteainetest kuues etapis (kumbki). Võtmetähtsusega etapp, N-tosüülasiridiini regioselektiivne ring-avamine arüül Grignard'i reaktiiviga, toimus suure saagisega ja täieliku regioselektiivsusega. Töötlemine saavutati konfiguratsioonilise terviklikkuse säilitamisega, saades R- ja S-MDMA hüdrokloriide, mille enantiopuhtus oli >99,5%, nagu määrati enantioselektiivse HPLC abil koos fluorestsentsdetektoriga. Katseid rakendada sünteesimeetodit MDMA α-fenüülanaloogi (UWA-001) homokiraalsete enantiomeeride sünteesiks nurjab regioselektiivsuse muutumine põhietapis.
R- ja S-MDMA süntees homokiraalsete N-tosülasiridiinide nukleofiilse ring-avamise teel
Homokiraalset (R)- ja (S)-3,4-metüleendioksümetamfetamiini (MDMA) valmistati vastavalt d- ja l-alaniini kiraalsetest lähteainetest kuues etapis (kumbki). Peamine etapp, N-tosüülasiridiini vask-katalüüsitud regioselektiivne ring-avamine arüül Grignard'i reaktiiviga, kulges kõrge...
www.publish.csiro.au
Australian Journal of Chemistry 76(5) 299-310 https://doi.org/10.1071/CH23064
Esitatud: 20. aprill 2023 Vastu võetud: 20. juuni 2023 Avaldatud: 12. juuli 2023
Meetod 1-(atsüüloksü)-alküülkarbamaadiühendite valmistamiseks
Täielik idee
Reageerida metüleendioksüfenüülpropaan dimetüülkarbonaadiga, seejärel reageerida toode metüülamiinhüdrokloriidi ja leeliselise katalüsaatoriga (näiteks liitiumdiisopropüülamiidiga). Seejärel reageerige selle reaktsiooni produkt naatriumhüpokloriidiga. Saagis - MDMA vesinikkloriid ~78%.
Credit: https://www.reddit.com/user/RussianIntellig/
Alkaanide reageerimine Me2CO3-ga
selle reaktsiooni produkt
Metüleendioksüfenüülisovõihape
[0244]
1-kloroetüül-2-metoksükarboonüülfenüülkarbonaati (D1-11) ja 1-kloroetüül-3-metoksükarboonüülfenüülkarbonaati (D1-12) saab valmistada, kasutades asjakohaseid reagente ja järgides D1-10 puhul kirjeldatud meetodit.
Kirjeldus 1-13
1-kloroetüül-3,4-metüleendioksüfenüülkarbonaat (D1-13)
0275]
1-({[(2-metoksükarbonüülfenüül)oksü]karbonüül}oksü)etüül-2-metüülpropanaat (D2-11) ja 1-({[(3-metoksükarbonüülfenüül)oksü]karbonüül}oksü)etüül-2-metüülpropanaat (D2-10) (D2-12) saab valmistada, kasutades sobivaid reagente ja järgides D2-10 puhul kirjeldatud meetodit.
Kirjeldus 2-13
1-({[(3,4-metüleendioksüfenüül)oksü]karbonüül}oksü)etüül-2-metüülpropoaat (D2-13)
US20140243544A1 - 1-(atsüüloksü)-alküülkarbamaatühendite valmistamise meetod - Google Patents
Esitatud on meetodid amiini sisaldavate ravimite karbamaadi eelravimite valmistamiseks. Samuti on esitatud karbamaadi eelravimite sünteesi jaoks kasulikud karbonaadid.
patents.google.com
Naljakas on see, et sellest räägiti 5 aastat tagasi...
PMK-glütsidaat sai just ÜRO poolt keelustatud - mis saab edasi?
Olin sel nädalal narkootiliste ainete komisjoni koosolekul ja PMK-glütsidaat on seal keelatud. On aja küsimus, millal riigid hakkavad seda kontrollima.
Viimati, kui PMK keelustati, läks turg tagasi safrooliõlile - ja kui see ära kuivas, kukkus turg peaaegu kokku, kuni PMK-glükidaat pani selle tagasi hüppama tugevamalt kui kunagi varem.
Mis juhtub järgmiseks?
PMK glükidaat on odav ja lihtne viis oskamatutele värdjadele, et saada MDP2P ja sünteesida ebapädevat kraami, enamasti ebapuhtat, hind on suhteliselt madal, kuid kui oled piisavalt osav, siis hind ei ole riski väärt
Mõned ideed.
3,4-metüleendioksüfenüüläädikhape. 3,4-metüleendioksütsinüülhape. Lihtsalt mis tahes 3,4-dihüdroksüühend ja sobiv metüleeriv aine. Grignardi reaktsioon 5-brom-1,3-bensodioksooli ja allüülhalogeniidi vahel. Friedeli reaktsioon 1,3-bensodioksiooliga koos allüülkloriidiga. Otse amiinile N-Trifluoroatsetamiidiga (Alaniin --> N-Trifluoroatsetüülalaninool --> N-Trifluoroatsetüülalanoolkloriid --> Friedel-Crafts 1,3-BDO-l ja hüdrolüüs) või Friedel-Crafts 2-kloro-3-metüül-1R-atsiridiiniga (mis põhjustab spontaanse ring-avamise isopropüülamiiniks). Üleminek MDRA-lt 5-aminopropüülbensofuraanile või 5-aminopropüülbensofuraanile/indoolile. Maa-alused keemikud on alati kohanenud ja kohanevad alati, ja alati on ahned värdjad, kes on valmis *sattumuslikult* häbematult seadust rikkuma, kui sellest on kasu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
- By sassyqueen
-
02 Oct
3,4-(metüleendioksü)fenüülketonitriil kõlab ka lõbusalt. Keegi küsis selle kohta, kuid IDK, miks nad vajasid infot
Muutke nitriil amiidiks või karboksüülhappeks ja minge sealt edasi.
Hell piperonüülalkohol või atsataat intrigeeris mind, kui ma esimest korda alustasin
Mul on teisi, mis asendavad 1:1 PMK-d boorhüdriidi sünteesi, kuid ma ei taha rääkida ilmselgetel põhjustel. Aga kui need poisid tõesti tõesti õpivad. See ei ole nii raske minna niiöelda väljapoole teed.
Ka MDP2NP nitrostüreeni
Samuti mingit regulatsiooni BISULFATE adduktide kohta?
Muutke nitriil amiidiks või karboksüülhappeks ja minge sealt edasi.
Hell piperonüülalkohol või atsataat intrigeeris mind, kui ma esimest korda alustasin
Mul on teisi, mis asendavad 1:1 PMK-d boorhüdriidi sünteesi, kuid ma ei taha rääkida ilmselgetel põhjustel. Aga kui need poisid tõesti tõesti õpivad. See ei ole nii raske minna niiöelda väljapoole teed.
Ka MDP2NP nitrostüreeni
Samuti mingit regulatsiooni BISULFATE adduktide kohta?
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
- By sassyqueen
-
02 Oct
Rohkem lõbu...
Ma arvan, et joodi aduktsioonid
3,4-metüleendioksübenseeni
1,3-bensodioksool-5-karboksimidamiid
3,4-(metüleendioksü)aniliin võib?
Ummm või kuidas oleks
MDP2P oksiim või epoksiid... Ok ma olen tänaseks valmis XD
Ma arvan, et joodi aduktsioonid
3,4-metüleendioksübenseeni
1,3-bensodioksool-5-karboksimidamiid
3,4-(metüleendioksü)aniliin võib?
Ummm või kuidas oleks
MDP2P oksiim või epoksiid... Ok ma olen tänaseks valmis XD
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
- By sassyqueen
-
02 Oct
Või siis
2-metüül-3-(3,4-metüleendioksüfenüül)propionaldehüüd (2MMPP) on piperonaali väike koostisosa.
Või PMK atsetüülatsetaali derivaat PMK (PMKA) vms.
Ma arvasin, et iga pooleldi korralik inimene võiks midagi välja mõelda... Ilma palju tööd tegemata
Lihtsalt sööda sarnaseid ühendeid molspec või sigma.
1,3-bensodioksool-5-karboksüülhappe metüülester
2-metüül-3-(3,4-metüleendioksüfenüül)propionaldehüüd (2MMPP) on piperonaali väike koostisosa.
Või PMK atsetüülatsetaali derivaat PMK (PMKA) vms.
Ma arvasin, et iga pooleldi korralik inimene võiks midagi välja mõelda... Ilma palju tööd tegemata
Lihtsalt sööda sarnaseid ühendeid molspec või sigma.
1,3-bensodioksool-5-karboksüülhappe metüülester
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
- By sassyqueen
-
02 Oct
Ka boc kemikaalid
tert-butüüloksükarbonüüli lähteained ja lihtsalt eemaldage see hiljem...
IDK see on lihtsalt ideid keegi ise õpetanud, kui ma eksin mõne em andke mulle teada. Aga see on lihtsalt vaatab keemiline ja läheb see ei näe võimalik. Aga mõnikord ma olen alati midagi puudu.
tert-butüüloksükarbonüüli lähteained ja lihtsalt eemaldage see hiljem...
IDK see on lihtsalt ideid keegi ise õpetanud, kui ma eksin mõne em andke mulle teada. Aga see on lihtsalt vaatab keemiline ja läheb see ei näe võimalik. Aga mõnikord ma olen alati midagi puudu.
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0