nii et täna teine katse.
Jällegi probleeme p2np-ga.
See küll lahustus täielikult , aga siis pärast seda kui ma lasin seda toatemperatuuril lasta, muutus see jälle moosiks.
Lisasin GAA, segasin kuumal plaadil, kuid ei olnud suur edu( GAA on vastik lõhn, mis on äärmuslik läbitungiv ja jääb kauaks )
Amalgaam oli hea aga ma tegin suure vea! Pärast loputamist panin kolbile nek stoppi, et hapnikku sellest blokeerida ( panin vihmamantli
@Never to sleep , en muud kindad), siis panin stoppi välja, sitt peaaegu plahvatas! kõrge rõhk ja kõrge temperatuur pääsesid välja. ( olin ebakindel p2np sisse panna, kuna see oli äärmiselt kuum), nii et panin selle teise külma veevanni, et natuke maha jahutada.
Siis ma lisasin moos p2np kuid ei imediatly koostoime. ainult pärast intensiivset raputamist temp läks üles, kokku ma kulutan nagu tund raputada, et teha see kuum jahtuda, kui ma oleksin ma ikka raputada ja jahutada. ( palju alumiiniumi jäi maha). arvasin, et jätsin vahele koha, kui p2np amalgaami panna.
Lisasin alki lahuse ja andsin "ühe segamise", äge reaktsioon ( palju mullimist),
30min hiljem: ülemine kiht tekkis ikka veel, seega segasin 3 korda.
Võttis 3 shouwers, ( saada ärevus, kui ma mõtlen Hg).
Nüüd olen pj-s ja ei taha vaadata ( aurud minu mugavas pj-s, ja siis läheb magama sellega ....).
Küsimused:
-On see normaalne, et ekstreemne temperatuuri tõus ( amalgaamist)?
-Kui ma p2np lisan, kas temperatuur tõuseb rohkem amalgaamiga suhtlemisest ? / või ei ole see soojusega seotud ? ( p2np lisamine)
- Ikka nii ärevuses kui sitt selle Hg auru pärast. ma kokku hingasin nagu 5 korda max. sisse ( auru , või toas/aias lol kus auru oli ikka olemas),
kas keegi võib mulle anda mingi numbrite või informatsiooni, et mind rahustada? ( ma tean, et Hg mittekasutamine on parim, aga see ei ole võimalus, kuna ma kulutasin nii palju raha sellele seadeldisele/meetodile ( pidin kõik ostma).
cheers