- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Ei, absoluutselt selles mõttes, et reaktsioon ei toimi, kasutades destilleerimata P2P-d, ei ole.
Siiski on lõpptoode alati kvaliteetsem, kui kasutate destilleeritud ühendeid. Ja mitte unustada, määrdunud P2P kahjustab saagist, kahtlemata. See on tüütu töö, kuid see tasub end ära.
Siiski on lõpptoode alati kvaliteetsem, kui kasutate destilleeritud ühendeid. Ja mitte unustada, määrdunud P2P kahjustab saagist, kahtlemata. See on tüütu töö, kuid see tasub end ära.
- Reaction score
- 4
Okei, destilleerin seda. arvan, et ei ole võimalik seda vältida. kas te arvate, et see on tingimata vajalik mõõta rõhku süsteemis, kui vaakum destilleerimine p2p õli / meta vababaasi õli? või võin ma lihtsalt ühendada vaakumpumba vaakum adapteri uue tühja vastuvõtva kolvi, kui DCM on destilleeritud maha (sest DCM madala keemise bp. 50c oleks destilleerida isegi ilma vaakum) lülitada vaakum kurbeldada soojuse kuni ma näen esimesi märke p2p õli tulevad üle vastuvõtva kolvi ja hoida temperatuuri, kuni destilleerimine on lõppenud.
Kas ma ei ole siin midagi aru saanud?Kas ma pean mõõtma seda vaakumrõhku?Või võin lihtsalt aeglaselt kuumust üles keerata, kuni näen, et õli jõuab vastuvõtukolbi?
Kas ma ei ole siin midagi aru saanud?Kas ma pean mõõtma seda vaakumrõhku?Või võin lihtsalt aeglaselt kuumust üles keerata, kuni näen, et õli jõuab vastuvõtukolbi?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
- By G.Patton
Lugege destillatsiooni ja destillatsioonisüsteemide kohta, see oleks teile väga kasulik.