Pean olema aus ja mulle meeldib olla selge.
Tõsi on see, et ma ei pea õiglaseks jagada iga parandust, muudatust või meetodit tasuta (mida ma olen sageli vabatahtlikult teinud).
Seda lihtsal ja loogilisel põhjusel: iga parendus või muudatus, vähemalt minu puhul, kujutab endast märkimisväärset investeeringut aega, raha ja vaeva.
Ma ei jaga protseduure või dokumente, mida ma leidsin (mida ma hindan nende poolt, kes seda teevad, ja ma ei kritiseeri seda, vastupidi).
Antud juhul on see, mida jagatakse, raske töö lõpptulemus, ja ma usun, et selle vabalt kättesaadavaks tegemine kõigile devalveerib ja moonutab seda tööd.
Ma võiksin jagada infot privaatselt nendega, kes aitasid ja aitavad mind ja inimestega, kes avaldavad ka osa oma töödest, kuid mitte avalikult.
Igatahes ei saa keegi öelda, et ma ei ole vastanud küsimustele minu avaldatud menetluste kohta nii eraviisiliselt kui ka avalikult. Üks asi ei välista teist.
Samamoodi ütleksin, et kõik olulised või põhilised protseduurid on foorumis avaldatud ja igaüks, kes tahab, võib neid teha, ilma et oleks vaja midagi muud. Tegelikult olen ma paljud neist ka ise teinud.
Nagu ma alati ütlen, on see minu isiklik arvamus ja igaüks võib vabalt teisiti mõelda ja teha seda, mida ta tahab või usub, ilma et sellega oleks probleeme.
Isegi kui mõelda lihtsale ja ilmselgele mõttele, et ma olen egoistlik ja teen seda ainult raha/äri jne. pärast, kui see oleks tegelikkus, siis kinnitan teile, et ma oleksin selle tegevuse juba ammu lõpetanud.
Kasutades olukorda ära, on mul samm-sammult live juhendamisteenus, kus ma annan kõik üksikasjad, parandused jne... ;-) (nagu ma ei tahaks, eks? hahah)
ja muide, selle hind on tunduvalt madalam kui selle väärtus maa-aluses maksumuses Euroopas, vähemalt, kui sa leiad sellise teenuse, mis on minu arvates kõige raskem osa.
Nüüd tagantjärele vaadates, ausalt öeldes oleksin ma maksnud peaaegu iga hinna, et oleksin saanud ligipääsu millelegi sellisele. On selge, et ma olen palju õppinud ja seda ei saa keegi minult ära võtta. Kuid kogu see aeg, vaev ja raha, mida ma oleksin säästnud, oleks minu arvates peaaegu arvestamatu.
Minu arvamus võib meeldida rohkem või vähem, kuid see on täiesti sidus, siiras ja terve mõistus. Pealegi kirjutan jätkuvalt, avaldan arvamusi, annan nõuandeid ja vastan küsimustele - see pole küsimus. Ma arvan, et sellest on hästi aru saadud. Isiklikult hindan kõike, mida te teete.