Siin on minu viimane saavutus teha see kristalliseeruda loomulikult molekulaarses vormis kristall ise. Rohkem puhas võimatu!!! ;-)
Tundub käsitsi valmistatud, kuid uskuge mind on loomulikult moodustatud!
Väga hea töö. Millist protsessi te kasutate musta tõrva sarnase lisandi eemaldamiseks? Isegi lumivalgetel kristallidel ilmneb see järgnevatel ümberkristalliseerimistel ja lõpptoode muutub üsna tumedaks.
Üks minu väga varajasi sünteesi, tagasi, kui oli mõtet teha ainult sellise puhtusega toodet, kuid mitte väga paljud inimesed hindavad seda selle eest, mis see on..kahjuks.
See oli tagasi enne, kui ma tegin sünteesi kirglikult, olles lukustatud laborites, kus öeldi, et teha lillat paskat, oli viltu.
Kõige ilusam MDMA, mida ma olen kunagi näinud. Kas see on MDMA HCL? Kuidas te seda nii läbipaistvaks teete, bro? Ma saan MDMA HCL-i puhtvalgeks teha, ei ole raske. Aga siiski saab saavutada suure läbipaistvuse.
Ma nimetan neid tervendavateks kivideks, kõigile huvilistele kasutasin Dh20 ja gravitatsioonilise eraldamise meetodit, mida õppisin mõnda aega tagasi JORi poolt inspireerituna.
MDMA 28578-st annab al / hg gaasitud kaudu tumepruunid või helekollased kristallid rohkem tumepruunid või helekollased kristallid