Poola on keemikute ja teiste sarnaste jaoks taevas.
Mõned maailma parimad ja armastatuimad keemikud keedavad Poolas parimaid materjale. Tänu paljudele põhjustele, nagu üks tööalane töö osutas, ja muudele.
Tahtsin lihtsalt öelda, et kui ma ei jäta midagi vahele, siis Pushing Taboo on ennekuulmatult kallis. 50g mdma 1000 dollari eest usd? Välja arvatud juhul, kui see oli mõnes muus vääringus, kuid nad kasutasid dollarimärki
Teate, ma lugesin valesti ja arvasin, et see on veel 0. 1000 50g eest on 20 grammi, mis on hea kõikjal USAs. Nii et jah, minu viga, ma võin selle kommentaari kustutada või jätta selle üles, et näidata inimestele, et eksimine on ok.
pärast seda, kui ma näen siin 3-cmc laboratooriumi bust, ma lihtsalt arvasin, et see on olnud seaduslik kogu aeg, kuid ma olen täiesti vale. ma olen Aasias ja enamik rc-dest on siin endiselt seaduslikud.
Mitte täiesti üllatav, kuigi huvitav. Poola on tõesti riik, kus kemikaalid voolavad nagu jõgi. Neid kemikaale eksporditakse ka teistesse Euroopa riikidesse. Nagu ma olen kuulnud, pärineb sealt suurem osa Euroopa pseudo...