Question "Popcorn" M-30'd (pressitud 30 mg oksükodooni kloonid) - kas kellelgi on hea valem?

Doc/Rackstackers

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Ma olen investeerinud üsna kenasse pressi, heas koguses "API" ja KASUTAB, et mul on kõik vajalikud sideained ja täiteained, kuid ma ei saa aru, mis annab selle iseloomuliku "põletatud popkornimaitse", mida kõik minu kliendid, kes suitsetavad pille, küsivad. Minu jaoks on see frustreeriv, sest see maitse ei tule (niipalju kui ma tean) API-st, vaid pigem mõnest täiteainest või lõikest. Aga nagu öeldakse, "kliendil on alati õigus". Ilma maitseta, millega kliendibaas on harjunud, liiguvad need asjad minu turul aeglasemalt kui melass jaanuaris. Igasugune nõuanne oleks väga teretulnud! Samuti olen avatud partnerlustele, koostööle ja igasugustele suhetele, mis on vastastikku õiglased. Aitäh!

Twinkie

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hei nii U saab teha palju m30 kuid teil ei ole kliente dir, et või mida
Woukd Just olla huvitatud 30mg oxy hea hinnaga U võib ckntact mind kui U tahavad

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Proovige kasutada rukkilille sideainesegu võib teha trikki

Doc/Rackstackers

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Maisilill? Suurepärane! Tänan teid! Ma olen katsetanud maisitärklisega, kehvade tulemustega, kuid maisilill võiks olla just see, mida vaja. Mul on nii hea meel, et ma sattusin sellele foorumile.

Täiuslik näide sellest, kuidas me võime saada tunneli nägemise seoses projektiga, ja lihtne võime jõuda kogukonna juurde, küsida quesitons, ajurünnak, võib pakkuda läbimurret, mis võib muuta projekti elujõuliseks, just nii.

Kui see toimib ja ma suudan jõuda soovitud lõpptooteni, tahaksin teid tõesti tänada rahalise tunnustuse märgiga. Võib-olla annaks mulle võimaluse katsetada uut BB eskroopiprogrammi, millest ma olen lugenud!

Küsimus - eeldades, et olete seda preparaati proovinud, kas teil oli mingeid probleeme, et maisilille lisamine põhjustas valmistoodangu suitsutamisel/põletamisel paksu, kõrgendatud, tumedate mustade jälgede jätmist? Kindlasti ei ole see probleem, kuid ma olen uudishimulik, kas see on üldse probleem ja kui on, siis milliseid meetmeid, kui üldse, saite võtta, et leevendada "rasket põlemist".

See kõik on minu poolt spekulatsioon, kuna ma loen teie sõnumit nüüd esimest korda ja ei saa sel nädalavahetusel seda teooriat reaalselt laboratooriumis katsetada. Ma kindlasti ajakohastan teid ja annan teile teada, kuidas asjad lähevad, ja tänan teid!

Suriv01

Don't buy from me
Resident
Reaction score
71
Deals
16
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/groups/reputable-vendor-suriv01-from-worldmarket-us-2-us-deals-only.96/

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Mul on mõned ideed, kuid oleks abiks, kui te loetleksite, mida te juba kasutate, sest esimene asi, mis mulle pähe tuleb, on tselluloos. Popkorniterad on umbes 5% (90% koorest) (hemi)tselluloos ja ei aurustu ega sulata see lihtsalt põleb.

Chickenshack

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kas saite kunagi retsepti kirja? Mis pressyou kasutades tdp 0 töötab? tahkete tablettide valmistamiseks?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Ma mõtlesin, kas on olemas foorum, mis on pühendatud pillide pressimisele.

Tundub, et siin Breaking Badis on üsna palju inimesi, kes teavad sellest palju, kuid ei jagatud mingit in-debth teavet, mis oleks võrreldav teiste uimastisünteesi juhenditega, mida siin võib leida, vähemalt ei ole in-debth kirjeldust, et pressida pillid nagu 1mg Alprazolam, 2mg Alprazolam, M30s ja nii edasi