Hüppamine ekstraheerimise kommentaarisündmus, kuigi see on väga huvitav ja lühike, on kõige huvitavamad kommentaarid seoses negatiivsete mõjudega, mida võib saada seente söömisest. Nagu ma mainisin, et seente söömine on viis, et tahta puhast ühendit ma usun, et süntees on tee sinna.
Ma olen söönud nii palju seeni mõte isegi kui kirjutada teeb mind gag ja tunne iiveldus, minu viis ümber on kuivatatud puuviljad pulbristatud peeneks ja pakitud topelt nullimütsid, iga mahutab vahel grammi kuni 0.7g. ei otsene maitse neid ja peen pulber reageerib kiiresti, isegi see tuleb seene maitse, olles haige kõik manor ebamugavustunde sa ei taha trippimine pallid.
Minu go to seened on liberty capid kurikuulsalt potentsile ja P.cyans lainekübar teine potentsile seen. Liberty caps võib anda kõhuhäireid, kuid puiduarmastajate halvatus on tavaline ja võib kõige kogenud psyconought välja friikida, kuid topelt null geelkübarad on nii, et nad näevad välja nagu hobuse pillid, kuid teevad tööd hästi.
Minu teine mineviku aeg on võtta 7g tsüaane 2 või 3 head tablit, see puhub teie pea puhtaks. See midagi, mida ma ei soovita kunagi kellelegi proovida, isegi kui te tunnete end tugevana. Isiklikult on see minu kasutuse kõige ülemine ots ja see on midagi, mida ma isegi valmistan kuudeks ette. Nüüd on isegi mushiesi mütsid minu jaoks liiga palju, et ma mainitud gag-reaktsiooni tõttu võtaksin, Love acid võib-olla võtta rumalaid koguseid ja pikaajalist kasutamist, kuid armastan trippimist, kui ma saaksin trippida hea happega nagu minu reaalsus, siis ma oleksin!