- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Ma olen USAs asuv.
Midwest
Läänerannikult, Californiast ja Seattle'ist.
Elan nüüd Kesk-Lääne piirkonnas
Midwest
Läänerannikult, Californiast ja Seattle'ist.
Elan nüüd Kesk-Lääne piirkonnas
- Reaction score
- 40
Hei Jesse jades, ma olen ise Oklahomas. On tore sinuga kohtuda mees! Milliseid ravimeid te kasutate, valmistate või müüte? Mis on sinu lemmiknarkootikum?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
See on tegelikult, kus mul on minu piiratud edu tegelikult, kuid ma pulbristatud neid siis lahustada neid 90% isopropüülalkoholi ja filtreeritud siis evitada, siis ma pesta saadud kristallid 2 osad atsetooni enne ma usaldasin katse oleks tõenäoliselt õnnestub kindlasti. Ja isegi siis sain ainult 1,5 grammi pseudo ja lõpuks .7 grammi vana hea met..... FRUSTRATING!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Kutt, sa pole kunagi proovinud mdma? Ma usun, et ma vastasin sulle privaatsõnumile. kui mitte, siis saada veel üks. me peame sind kinni panema. igaüks peab korra elus proovima. Mul oli 92. aastal ja olen sellest ajast saadik püüdnud seda teha. Ma ei söö neid pressitud prügipille, mida inimesed müüvad. mis iganes need on, need ei ole mdma. Ma loobusin pillidest. Viimane partii, mida ma tegin pillidega, oli 07, kui ma poppi sain. selle eest, et tegin piisavalt oma tarbeks. Kulutasin 20 dollarit nädalas ja tegin piisavalt, et kogu nädalaks. minu vanaema oli sirge ja ei teadnud, et ma seda tegin.
Viimasel ajal on raevu p2p dope. kui ma alustasin, oli see just moest välja läinud ja ma nägin seda alati kui tootmise näpuotsaga. koos mdma-ga. nii et sain kilo bmk glütsidaati ja kilo metüülamiini Hiinast. arvasin seda lõpuks. põletasin ära crapload enne, kui hakkasin tulemusi saama. Mul oli üks 100gm partii tagasi
Viimasel ajal on raevu p2p dope. kui ma alustasin, oli see just moest välja läinud ja ma nägin seda alati kui tootmise näpuotsaga. koos mdma-ga. nii et sain kilo bmk glütsidaati ja kilo metüülamiini Hiinast. arvasin seda lõpuks. põletasin ära crapload enne, kui hakkasin tulemusi saama. Mul oli üks 100gm partii tagasi
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Nagu 2 untsi. ülejäänud olid kohutavad yeilds. Ma arvan, et ma sain sellest aru ja teeksin nüüd paremini. sama asi pmk gütsidaadiga. sain selle lõpus aru. see jama on puhas ja puhas
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Privaatsõnum mulle ja nii kaua, kui olete valmis kasutama eskrooni, saame midagi välja töötada. kui soovite lihtsalt paar tabamust, võin vajutada puhtaid kristalle. või grammi. küsitav hind on määratud, kuid ma võin lisada mõned lisad, kui tellite ja kirjutate ülevaate. Ma võin saata grammi, mida ostate, pluss paar täistugevuse superman pressitud tõmmet. täielik tugevus on 160 mg. Ma ei võtaks rohkem. Ma eelistan 120ish mg. kuid teen aeg-ajalt täieliku annuse. Ma ei saa väga hästi kõndida nii palju, kuid ma soovitan väga proovida seda kõrgel, siis vähendage tagasi, mis teile meeldib. ka inimese tolerantsus läheb palju kiiremini ja kõrgemaks kui mis tahes muu ravim, mida ma olen teinud. Ma ei võta tagasi päeva tagasi. kui kasutada iga päev
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
GGoddammit. 3 korda kadus minu kirjutamine selle glitchi kuradi rakendusega.
Pm mulle. Ma isegi ei mäleta, mida ma kirjutasin. def ei püüa seda uuesti öelda.
Pm mulle. Ma isegi ei mäleta, mida ma kirjutasin. def ei püüa seda uuesti öelda.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Hei,
ma nägin just, et me ei saa öelda, kus meil on muud suhtlusvormid. Mul on hea meel, et ma nägin seda, sest ma oleksin seda mõtlemata teinud. Mul on minu info minu kuulutus. kui soovite rääkida ilma selle liideseta. Ma nõuan alati kasutades eskrooni siin bb, kuid vihkan tekstisõnumeid
ma nägin just, et me ei saa öelda, kus meil on muud suhtlusvormid. Mul on hea meel, et ma nägin seda, sest ma oleksin seda mõtlemata teinud. Mul on minu info minu kuulutus. kui soovite rääkida ilma selle liideseta. Ma nõuan alati kasutades eskrooni siin bb, kuid vihkan tekstisõnumeid
- Reaction score
- 40
Las ma vaatan, kas ma saan sinust õigesti aru, sa ostsid kõik need lähteained ja põletasid suurema osa neist läbi, õppides MDMA valmistamist? Ja te usute, et te teate, mida te praegu teete, ja et teil oleks paremad tulemused? Teil oli ainult üks edukas süntees? Ja see andis paar untsi head MDMA-d? Kas mul on see kõik korras? Kurat, ma kõlab nagu Im on munn, kui ma loen seda tagasi, kuid im tegelikult ei ole! Lihtsalt täpsustan, kas ma sain aru, mida sa mulle ütlesid. Ma kindlasti imetlen teie otsustavust ja stiili! Dude, sa oled mees!