- Reaction score
- 3
Tere tulemast, kolleegid!
Ma alustan peagi oma teekonda metamfetamiini valmistamiseks. ma sain juurdepääsu enamikule vajalikele reagentidele nagu efedriin, pseudo,
punase p, metüülamiini ja p2p.Probleem on see, et mul on vähe või üldse mitte mingeid keemilisi teadmisi ja see saab olema minu esimene süntees.
see on täiesti algaja jaoks teostatav ja kui jah, siis millist sünteesimeetodit te soovitate?Kas te ütleksite, et raseemiline marsruut - p2p koos
n-metüülformamiid ,,Leuckarti reaktsioon" või P2P NaBH4 redutseerimisega oleks raskem, kuna nende puhul pean kasutama kiraalset katalüsaatorit.
Kuna mul on vaja õiget stereokeemiat - D-metaani.Samuti oleks mul vaja samu seadmeid kõigi meetodite jaoks.
sünteesimeetodite jaoks, nagu on näidatud selles postituses:
või ei ole seda vaja efedriini marsruutide puhul?
Oleksin väga tänulik mõne nõuande eest selles küsimuses poisid ja abi eest sünteesi toimingu ajal. proovin salvestada
protsessi ja laadida siia üles, sest videote abil õpitakse kergemini.
PS: eelistatud on meetodid, mis annavad keskmise/suuremas mahus toodangut.
Ma alustan peagi oma teekonda metamfetamiini valmistamiseks. ma sain juurdepääsu enamikule vajalikele reagentidele nagu efedriin, pseudo,
punase p, metüülamiini ja p2p.Probleem on see, et mul on vähe või üldse mitte mingeid keemilisi teadmisi ja see saab olema minu esimene süntees.
see on täiesti algaja jaoks teostatav ja kui jah, siis millist sünteesimeetodit te soovitate?Kas te ütleksite, et raseemiline marsruut - p2p koos
n-metüülformamiid ,,Leuckarti reaktsioon" või P2P NaBH4 redutseerimisega oleks raskem, kuna nende puhul pean kasutama kiraalset katalüsaatorit.
Kuna mul on vaja õiget stereokeemiat - D-metaani.Samuti oleks mul vaja samu seadmeid kõigi meetodite jaoks.
sünteesimeetodite jaoks, nagu on näidatud selles postituses:
Metamfetamiini süntees P2P-st NaBH4 redutseerimise teel. Keskmise ulatusega.
Sissejuhatus. Esitan BB publikule metamfetamiini sünteesi meetodit 1-fenüül-2-propanooni (P2P) redutseerimisest NaBH4 abil. Järgnev meetod võimaldab saada ja suurtes partiides toodet. Selle meetodi kõige raskem probleem on soojuse tekkimine imiini redutseerimise eksotermilise reaktsiooni ajal...
chemforum.info
Oleksin väga tänulik mõne nõuande eest selles küsimuses poisid ja abi eest sünteesi toimingu ajal. proovin salvestada
protsessi ja laadida siia üles, sest videote abil õpitakse kergemini.
PS: eelistatud on meetodid, mis annavad keskmise/suuremas mahus toodangut.