- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Tere glitchy, ma olen ülihuvitatud dissos mida parem turvalisem ja uuem seda rohkem käivitati ma olen suunas mõista halvem kui üks; kes ikka vaatab tv regulaarselt. Anna mulle pm ma ei ole kindel, mida teil on juurdepääs ma olen väga kaldub hxe või oxo pce combos. Ja ma olen ka meile. Ma olen õppinud keemiat, taimi seeni alates 12. eluaastast, ya ma tean peaaegu igat fn taime <~ minu nimi I cnt sõita oma auto ilma teise käega identifitseerida iga puu põõsas mõeldes minu apoc kollektsioonid, mis meenutab mulle, et ma pean minema 10 miili jalutama hunniku sittu. (Minu silmad liiguvad sõna otseses mõttes läbi taimede ridade) ja nii saate mind välja õngitseda, kui u kunagi minuga kokku puutub. Ma kõnnin vaadates alla ja järgmise taimede rea poole. Nii et minu huvi on loomulik ja väga agressiivne. Thx ja goodluck loodan, et saada sõnum varsti.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 34
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"