Lihtne metülooni süntees (bk-MDMA)

karamelosanto

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
HI, Tänan selle sünteesi jagamise eest, ma arvan, et see on väga selge.
Ma olen Lõuna-Ameerikast ja siin on veidi raske leida DCM-i. Kuid ma võin proovida seda kuidagi leida. Võib-olla osta seda Hiinast.
Ma tahan küsida. Kas te saate panna kõik regendid loetelusse koos kogustega, et oleks veidi lihtsam mõista, mida ma pean ostma. Kui on võimalik koos hinnangulise hinnaga.
Tänud!!!

Professor11

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Pode me mandar uma mensagem? Sou da América do Sul também, estou iniciando na produção de Metilona.

Reaction score
305
Tabelis on 40% metüülamiini tihedus 0,89 g/cm3 , seega saadakse 20 ml-s 7,18 g puhast metüülamiinigaasi.
Võrdleme metüülamiini ja selle hüdrokloriidi molekulmassi:
M (CH3NH2)HCl = 67,518 g/mol
M CH3NH2 = 31,057 g/mol.
Suhe = 2,174
Kui kasutate sünteesi proportsioone, siis vajate 15,6 g metüülamiinvesinikkloriidi, et asendada 20 ml 40% metüülamiini lahust.
Metüülamiinvesinikkloriid tuleb eelnevalt lahustada proportsioonis 1g ja 2,5ml vee vahel (15,6g ja 39ml).
Valmistatakse naatriumhüdroksiidi (NaOH) lahus 18g ja 54ml vett, lastakse sellel jahtuda ja valatakse see kolbi koos 2-bromo-3,4-metüleendioksüpropiofenooni lahusega. Seejärel lisatakse metüülamiinvesinikkloriidi lahus. Seejärel jätkatakse vastavalt juhistele.

Last edited by a moderator:

arundo

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Hello, I'm doing the math, and I see that the molar ratio of NaOH isn't equivalent with methylamine HCl. It doubles. It's for some reason?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Ma tahan proovida bk-MDMA keemilist sünteesi Ma juba ostsin kõik vajalikud kemikaalid, ma alustan otse lähteainest 2-Bromo-3',4'-(metüleendioxy)propiophenone (CAS number: 52190-28-0), kuna ma juba ostsin selle Hiina kemikaalide tarnijalt ja maksin 280 dollarit 1kg eest koos saatmisega, alates 25 kg maksan 200 dollarit iga kg eest.
kg koos saatmisega.

Ostsin metüülamiini 40% vesilahust Poola tarnijalt, kuigi selle leidmine ei olnud kerge ülesanne, ja muud keemiatooted on kergesti kättesaadavad riiklikul turul, välja arvatud 36% soolhape, leidsin ainult 35-38% analüütilist soolhapet, mida ostsin, magneesiumsulfaati ma ei teadnud, millist osta, seega ostsin veevaba.

Järgin järgmist bk-MDMA keemilist sünteesi, kuna see tundub lihtsam kui teie poolt jagatud, kuid ma võin eksida, palun teie arvamust.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/bk-mdma-synthesis-easy-and-fast-method.6423/

Aitäh!!!

Eddybeaumont

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
4
hello mate, can you give me an address to buy cas 52190-28-0 please?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Someone asked me the other day about using sesamol to get MD-P1P, and it looked possible. Any opinion on that?
DBVaQ6hicT