- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Arvan, et vajate ainult nõrku aluseid ammooniumatsetaat, tsükloheksüülamiin ja n-butüül võiks olla vale, kuid võite alati proovida
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya ammooniumatsetaat on see, mida ma mõtleksin.....
Ma lähen 3,4,5-triMEOba enne 2,5-di. Puhtalt sellepärast, et reageerides seda nitrometaaniga ja oled teel meskaliini juurde ja siiski olen ma siis veel vaba, et proovida nitrometaani abil teha ka 3,4,5-TMA.
Ma tahan teha 2c-b mingil hetkel, kuid bromimine hirmutab mind üldiselt - mul on 1cc, mille ma ostsin ammu, mis on säilitatud viaalis, milles see oli, kuid gaasi kasutamine kõlab veelgi hirmsamalt!!!
Kas ei ole võimalik midagi bromida ilma elementaarse broomi kasutamata?
Ma lähen 3,4,5-triMEOba enne 2,5-di. Puhtalt sellepärast, et reageerides seda nitrometaaniga ja oled teel meskaliini juurde ja siiski olen ma siis veel vaba, et proovida nitrometaani abil teha ka 3,4,5-TMA.
Ma tahan teha 2c-b mingil hetkel, kuid bromimine hirmutab mind üldiselt - mul on 1cc, mille ma ostsin ammu, mis on säilitatud viaalis, milles see oli, kuid gaasi kasutamine kõlab veelgi hirmsamalt!!!
Kas ei ole võimalik midagi bromida ilma elementaarse broomi kasutamata?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Jah Rabidreject, bromimine ei ole enam probleem. Võtke mõned NBS (N-bromosuktsinimiid). Aga te peate olema teinud puhta 2c-h Hcl või 2c-h oksalaat. Aga see ei ole nii raske.
Nüüd on olemas mittetoksiline ja ohutu 2c-b süntees, mida saate teha kodus. NaBH4 + Cu(II)Cl redutseerimine ja NBS bromimine. Ja see toimib tegelikult hästi isegi suuremate koguste puhul.
Ma lõpuks kopeerin/pastan oma 2c-b kirjutise millalgi.
Nüüd on olemas mittetoksiline ja ohutu 2c-b süntees, mida saate teha kodus. NaBH4 + Cu(II)Cl redutseerimine ja NBS bromimine. Ja see toimib tegelikult hästi isegi suuremate koguste puhul.
Ma lõpuks kopeerin/pastan oma 2c-b kirjutise millalgi.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Selle ametikoha tähtsus on lihtsalt tabanud. Massiivsed tänud mõne lihtsa sõna eest! Haha