Sa arnt räägi üldse iseendaga. See on minu jaoks väga huvitav artikkel, mida ma kogun oma varusid proovimiseks. Mulle meeldib mõte, et mul on selline võimas psühhedeelikum! Ma ei oleks sellega kunagi vastutustundetu ja ei üritaks seda happena edasi anda - see on minu arvates need uimastid hävitanud. See muutis inimeste suhtumist nbomes, kui inimesed hakkasid surema, sest ajakirjandus tahab ainult rõvedat lugu!
Mina isiklikult doseerisin neid ALATI vastutustundlikult ja leidsin, et need on head psühhedeelsed ained! Ka 2cb omamine oleks esmapilgul armas, olgem ausad. Ma võibolla pean ostma 1/2kg 2,5-dmo bensaldehüüdi. (Sõna otseses mõttes, sest ma ei leia kedagi, keda ma usaldan, kes mulle vähem müüks!). On nii palju erinevaid asju, mida saab teha 2,5-dmo bensaldehüüdiga, nii et kuigi lõpptoode, mida ma otsin, on rohkem samme, kui kui ma ostaksin trüptamiini, on fakt, et trüptamiiniga ei ole nii palju, mida saab teha, mis huvitab mind nii palju kui fenetüülamiinid - tollerentsuse tõttu eelistan ma väga psühhedeelseid fenetüülamiine trüptamiinidele (üldiselt - on mõned outliars tho).
Gotta love alibaba...