On mingeid soovitusi, kuidas teha sünteesi, kuid ilma hüdraulilise pressita? Näiteks jätta see kuivama, kuumutada toode ja vormida see telliskiviks, kasutades küpsetuspabereid või muid pabereid mähisena ja seejärel külmutada seda alternatiivselt pressimiseks?
Mis siis, kui ma ekstraheerin THC kanepist (umbes 250g) 750ml isopropüülalkoholiga ja lisan selle ekstraktsioonis ülejäänud koostist kui kviitungi, kas see toimiks?
Guys ainult live resine saab teha maitse ja aroomi..im teeb seda umbes 3 aastat, uskuge mind... inimene inimene on oma unikaalne retseptid....lõpptoode sõltub neid kogemusi, surve ja keetmise meetodid....there on üks ja ainus lahendus maitse ja aroom u vaja saada mändi värske piima....ja pane see väljaspool ur kodu 4 päeva kuivama...lase tal kuivada korralikult...for resipe ainult u vaja 30g mändi resine 100g hashish brick... cheers....
See lõhnab nagu humal. Võib kasutada ka muid ekstrakte. Mõned kasutavad lõhna jaoks tärpentiini, mis on lähemal looduslikule lõhnale, kuid ma ei ole pettuse pooldaja.
Tere, tahtsin küsida, milleks täpselt kasutatakse retseptis humalaekstrakti?
Ja ma nägin kommentaari, et te ütlesite, et võiks kasutada ka teist ekstrakti klassi, milliseid te soovitate? kuna siin Euroopas müüakse humalaekstrakti ainult vedelal kujul ja ma ei tea, kas see mõjutaks retsepti
jwh-018 am-2201 Kuidas ma saan neid aineid või on kasulik pihustada lehte atsetooniga või pihustada mõnda muud ravimit? Ma tahan teha mõned sünteetilised uimastid endale.
jwh-018 am-2201 Kuidas ma saan neid aineid või on kasulik pihustada lehte atsetooniga või pihustada mõnda muud ravimit? Ma tahan teha mõned sünteetilised uimastid endale.