Mõtlesin pikalt, kuidas meie ärikoostööd õigesti ja objektiivselt kirjeldada, kuid siis otsustasin, et parem oleks vähem ja ise teha.
Tulevikku vaadates ütlen, et iga sent on väärt, et teda A-st Z-ni juhitakse.
Varem kasutasin metasünteesi õpetamiseks kedagi teist ja see oli õudusunenägu. Reaktiivi, aja ja närvide kaotus. Ma ei ole keemik, mul oli paar aastat kogemust efedriiniga, aga see on kõik.
Kui ma pöördusin tema poole, seletas ta mulle kõik üksikasjalikult, vastas kõigile mu rumalatele küsimustele, isegi neile, mis ei olnud selle protsessiga seotud. Me täitsime eskrooni, ta ootas kannatlikult ja andis mulle aega, et koguda kõik vajalik kokku ja me alustasime. Ta oli igal sammul kohal, süvenes alati sellesse, mida täpselt tehti, ja andis nõu, millised alternatiivid on olemas. Isegi kui me segi ajasime, tõmbas ta meid käest kinni ja seletas. Kohe on tunda, et ta on seda kõike praktikas teinud ja teab, mitte ainult teoorias. Näitab, kui lihtsam on seda teha reaalsetes tingimustes. Pärast seda pöördusin ikka tema poole nõu saamiseks, alati soovitas ta midagi, mis meie tehingu puhul enam ei olnud asjakohane.
Üldiselt soovitan absoluutselt! Suurepärane mees ja suurepärane teenindus.
Tänan teid veelkord.
P.S. Vabandust minu inglise keele eest, see kõik on tõlkijaga.