- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Ja kui teil on õige stereoisomeer metkatioon peaks olema võimalik teha redutseerimist d-metamfetamiiniks otse, ilma (pseudo)efedriini esmalt valmistamata. See peaks ka üldist saagist parandama.
Sellegipoolest oleks minu arvates parim viis minna BMK -> P2P - reduktiivne aminatsioon (S)-(-)-α-metüülbensüülamiini ja NaBH4 abil -> d-N-bensüülamfetamiin -> debensüülimine ja monometüülimine ühes potis Pd/C ja paraformaldehüüdiga, mis toimub CTH stiilis reaktsioonina formiaatsoolade kui vesinikdoonoritega -> d-metamfetamiin.
Puuduseks on Pd/C kõrged kulud, kuid toote väärtust silmas pidades on see siiski seda väärt.
Sellegipoolest oleks minu arvates parim viis minna BMK -> P2P - reduktiivne aminatsioon (S)-(-)-α-metüülbensüülamiini ja NaBH4 abil -> d-N-bensüülamfetamiin -> debensüülimine ja monometüülimine ühes potis Pd/C ja paraformaldehüüdiga, mis toimub CTH stiilis reaktsioonina formiaatsoolade kui vesinikdoonoritega -> d-metamfetamiin.
Puuduseks on Pd/C kõrged kulud, kuid toote väärtust silmas pidades on see siiski seda väärt.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Otse?
Kuni ma tean, peaks olema nii:
Propiophenone->2-Bromopropiophenone->Ephedrone->d-ephedrone->d-Secondaryamine->d-Meth.
Right?
Kuni ma tean, peaks olema nii:
Propiophenone->2-Bromopropiophenone->Ephedrone->d-ephedrone->d-Secondaryamine->d-Meth.
Right?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Sellisel juhul ei ole probleemi, saate metkatiooni ehk efedrooni otse metaks redutseerida, efedriini ei ole vaja kõigepealt valmistada efedriini. Ja kui efedroon on õige stereoisomeer, saate d-Methi.
Propiofenoon->2-Brompropiofenoon->Efedroon->kiraalnelahutus, millele järgneb H3PO2/I redutseerimine->d-Meth.
Propiofenoon->2-Brompropiofenoon->Efedroon->kiraalnelahutus, millele järgneb H3PO2/I redutseerimine->d-Meth.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Ma just mõistsin, et efedroon on altid keto-enooli tautomeeriale ja tõenäoliselt rassemiseerub lahuses. See kõlab halvasti, kuid tegelikult võisite siin komistada midagi väga kena. Kuna te saate ikka veel d-isomeeri kristalliseeruda lahusest, kuna lahustamata kujul ei toimu rassemiseerumist. Ja kui d-isomeer on välja kristalliseerunud, saate kasutada Viedma küpsemist või sarnast tehnikat ja saate lõpuks 100% d-efedronsoola.
Ja te võite selle soola portsjoniteks visata otse H3PO3 / I reaktsiooni, kus see redutseeritakse koheselt d-Methiks, ilma et oleks aega rassemiseeruda, tugevalt happelised tingimused aitavad seda ka vältida. See tähendab, et te ei kaota d- lahutades ühtegi oma toodet, kõik muutub d-ks.
Ja ei, see ei tööta Methi või Amph puhul, see töötab ainult ühendite puhul, mis racemiseeruvad iseenesest või mida saab racemiseerida, lisades lahusesse midagi (ülitugevat baasi vms).
Ja te võite selle soola portsjoniteks visata otse H3PO3 / I reaktsiooni, kus see redutseeritakse koheselt d-Methiks, ilma et oleks aega rassemiseeruda, tugevalt happelised tingimused aitavad seda ka vältida. See tähendab, et te ei kaota d- lahutades ühtegi oma toodet, kõik muutub d-ks.
Ja ei, see ei tööta Methi või Amph puhul, see töötab ainult ühendite puhul, mis racemiseeruvad iseenesest või mida saab racemiseerida, lisades lahusesse midagi (ülitugevat baasi vms).
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Nii et sellisel juhul, et d-efedroon oleks tahkes osas, pean kasutama l-tartaari ja ma arvan, et see oli trükiviga, kuid oleks H3PO2 / I reduktsioon.
Suur tänu teie abi eest.
Suur tänu teie abi eest.