Ma tean, et see on vana postitus, kuid kui keegi veel poppab amfetamiini jaoks, on hea vabandus ravim Bupropion, see on saadaval antidepressandina nimega Wellbutrin. Veelgi lihtsamalt on saada Bupropion+Naltrexone kombot "kroonilise rasvumise raviks" või suitsetamisest loobumiseks, kaubamärgi MySimba.
@MadHatter
Nitroetaan ja nitrometaan on mõlemad kasutusel RC mudelites "nitromootorites", see on midagi väikestest autodest või mis kuradi need on, millega inimesed võistlevad, ilmselt otsitakse seda tõukejõudu (ilmselt hävitab see mootorit aja jooksul siiski?), tegelikku kütust kasutatakse ilmselt 5:1 või suuremate mõõtkavade mudelites. Parim variant oleks leida koht, kus saab neid asju võistelda ja võtta see hobiks, ma arvan, et see on nagu kuulidega Euroopas... sul ei pruugi olla luba, aga kui kuulud mõnda laskeklubisse, siis ei ole probleem saada kase... Nitroetaani olen näinud kaubamärgi NIPRON all loetletud kütuse lisaainena JA ka mootoripuhastusvahendina ja katlakivieemaldajana... enamus nitroühendeid võiks kasutada lahustitena mis iganes imelikul põhjusel ma oletan...
@Metüülamiin
Pestitsiidide tootmine.. NMP lahusti tootmine... Mitmesugused põllumajanduslikud kasutusalad..
Metüülamiin iseenesest võib olla raske. Sõltuvalt sellest, millise lahustiga metüülamiini lahustad, saad erineva ühendi, nii et sinu asemel vaataksin, kuidas metüülamiini lahuseid nimetatakse ja siis, milleks neid kasutatakse, nii saad ilmselt palju suurema nimekirja ja suudad sealt palju lihtsamalt endale vabandust valida.