Hei
@sadow, mida te peate kõrgeks tasuks?
Ma olen päris palju loobunud FIATi hoiustamisest ja väljavõtmisest, ilma et ma saadaksin pildi oma ema sünnitamisest või annaksin üle tohutu protsendi tasu... see on nii kuradi naeruväärne. Aga! Te kelmikad, ebalojaalsed ja koostööst keelduvad kodanikud, peaksite olema tänulikud, sest see on selleks, et me saaksime teid kaitsta, mitte teid jälgida
Ma ei tea, mis on teie eesmärk, aga minu puhul otsin lihtsalt tehingute varjamist, mitte rahapesu. Pesu pesemiseks vaadake
@KokosDreams /
@BevItUp meetodit, mis asub siin
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/
Pärast mitmete meetodite uurimist olen asunud sellele:
Ma kasutan Cash Appi minu sisse- ja väljaminekuks. Ma tegin täieliku KYC-i, kuid see on ainus koht, kus ma seda olen teinud.
@Gordon Ramsay või keegi teine võib isegi aidata teid selle ümber.
- Kasutage raha sissemaksmiseks KÕIKI krediit- või deebetkaarti. Nad pakuvad ka pangaülekandeid ja (tõesti lahedaid) sularaha sissemakseid kaupmeeste juures.
- Ma kasutan deposiiti, et osta Bitcoini Lightning-võrgustikus (tasu ~ $ 1,50).
- Saada Guarda defi rahakotti (tasu on Lightning-võrgus paar senti)
- Vahetada Monero vastu. (Tasu varieerub ja ma ei saa aru, kuidas nad seda arvutavad, kuid viimati maksin 2,64 dollarit)
- Guarda haldab P2P-vahetust automaatselt taustal, kuid see võtab mõnikord kaua aega
- Saada eraldi Monero rahakotti (tasu on paar senti, minu viimane tasu oli vähem kui senti)
- Nüüd võin teha mida iganes ma tahan
Põhimõtteliselt vähem kui 5,00 dollari eest saan mugavalt osta Monero kasutades deebetkaarti. Teoreetiliselt on olemas ainult see teave, et ma ostsin BTC-d Cash Appis, saatsin selle teisele aadressile ja seejärel teisele. Siia lõpeb jälg.
Samuti suutsin kujundada oma kuradi kuradi Cash Appi deebetkaardi, mis on valmistatud metallist.
Samuti, selle asemel, et lihtsalt jätta oma raha sularahas, ma korjasin siin ja seal paar dollarit, kaupeldes BTC-dega oma Cash Appi hoiustega.
Kui kellelgi on parem viis, andke mulle teada.