Question Mis on CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Ma olen vaadanud mõningaid HOOD GHETTO filme. mis on Crack?Kas nad tõesti keedavad seda köögis pliidil?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
jah, te saate seda kindlasti kodus valmistada lihtsate koostisosadega mis tahes poest osta ärge muutuge liiga sõltuvaks, kasutage alati õigeid annuseid

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Kas te olete tõsiseltvõetav? Crack on kokaiin. Kokaiin, mida te ostate, mis on tükiline pulber ja läikiv, on kokaiin hcl. Sellele on lisatud see hape, mis muudab seda keemiliselt palju. Kui te kasutate aluseid ja neutraliseerite selle happe, siis on see kadunud ja teil on (vababaasiline) kokaiin. Kokaiini alus. Aluseline kokaiin. 2 kõige populaarsemat meetodit on kasutada ammoniaaki, mürgine gaas, mis on vees lahustatud ( selle ph on aluseline) ja teine meetod on kasutada naatriumbikarbonaati või karbonaati, mis on mõlemad aluselised. Inimesed nimetavad bikarbonaadi ja karbonaadi toodet crackiks. See on tavaliselt toorem toode kui ammoniaagimeetod, kuid see tuleneb sellest, et mürgise ammoniaagi eraldamiseks on vaja teha täiendavaid samme ja crack võib olla sama puhas kui vababaasiline kokaiin, kui seda puhastada. Olen seda teinud pliidil, mikrolaineahjus, lusikas ja popkannu põhjas. Olen seda ilmselt teinud ka teistmoodi

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Tänan, et võtsite aega selgitamiseks, ma olen 3. maailma riigist, nii et vabandust, kui küsin rumalaid q-sid