Täname teid info eest! Jah, see võib olla, ma ei mäleta täpselt, milline number oli kirjutatud kottidele, mis sisaldavad selliseid RC-d..
Lihtsalt väike, väike number võib kindlasti suurt vahet teha!
siis ilmselt oli mul 2c-t-2. Ma arvan, et ma isegi võtsin suurema annuse, sest ma ei tundnud mingit mõju üle 1 tunni, nii et ma liiga teine... Kui noored me kõik teeme lollusi
Mulle väga meeldib sinu Nickame hehe... SANDOZ on parim bränd, mis teeb selliseid hämmastavaid reklaame ja kõik nende farmaatsiatooted, mida kuritarvitatakse (nagu Oxy, fent plaastrid) - "maagiliselt" on nad kõige sobivamad sellisteks kasutusteks.
Oxy sandoz: see koorub nagu kondoom, kate ei kleebi pillidele
Siis piisab õrnast vajutamisest, et pillid muutuksid peeneks pulbriks, eemaldades kõik ER.
Abiained on väga neutraalsed, mistõttu on vähem ebameeldiv oxy nuusutada, ja maagiliselt PH praktiliselt juba hea IV.
Plaastrid olid tipptasemel: enne kui nad olid sunnitud seadustest panema "kuritarvitamise vastase" dermapatchi asemel koti geeli, lisas Sandoz sellisele geelile, tavaliselt lihtsalt välja pigistatud ja suitsetatud... magusaine sisse!!! parima maitse saavutamiseks suitsetamise kogemus
mingit põhjust, miks nad peaksid magusaine panema dermapatchi muidu?
hoolega