I
Egyetértek, a természetes variáció lehetséges, de nem láttam elég fehéret vagy sárgát ahhoz, hogy szilárd véleményt alkossak, és nem vagyok idegen attól, amit Dragonrevolt állít. Nem értem a dolgokat, amiket az eladók mondanak, talán ő ( te) segíthet másoknak, mint kitalálni. Nekem egy "új" sárga adb-b-et ajánlottak, állítólag erősebb végterméket állítanak elő. Úgy érzem szabad megkérdeznem, hogy mi az a más új végtermék, de állítólag erősebb, bár ugyanaz, végtermék. Ragaszkodom valamilyen magyarázathoz, esetleg optikai, királis bármilyen izolált izomer, kizártam a hipotézist, hogy ez egy 5Br-származék lenne, mégis biztosítják, hogy ugyanaz, tehát valami kísértetieset tényleg tolnak, hacsak nem fogadjuk el, hogy az egyik kevésbé tiszta, mint a másik, vagy talán a másik tisztább, mint a kevésbé tiszta fajta. Vagy nem éppen az ellenkezője az ellenkezője? Amikor a bizonyítékok bőséges hiányát mutatják be, kénytelen vagyok bűnösnek vallani a másodfokú teljes zavarodottságot. Hasonló komolytalan beszélgetések egy új, jobb pmk etilglicidát porról (nem viaszos/olajos) gyanút keltenek, és hamarosan érdekeltté és talán gyanúsítottá vagy társszerzővé válnak, de ez nem hivatalos. Ugyanaz a cas & más fagyáspont? Ez magyarázatot követel. Csak arra lehet következtetni, hogy vagy nem adnak hozzá hamisított anyagokat, vagy a szennyeződéseket megfelelően eltávolítják. A megalapozatlan állítások és az ésszerű magyarázaton túli bizonyítékok gyengítik a nyomozást, és további nyomok hiányában az ügy kihűlt. Dragonrevolt, hogyan magyarázza meg felelősen a sárga és a fehér adb-b vagy az adb-b-vel kapcsolatos anyagok vagy az ebben a vitában elbeszélt események közötti különbséget? Bizonyára valaki érdeklődik majd az üzleted iránt, ha megmutatod, hogy többet kínálsz a fülbemászó, de üres szavaknál. És nem azt mondom, hogy a színen túl van különbség vagy nincs. Komolyan és pozitívan meglepődnék, ha egy tisztességes, részletes és módszertanilag megalapozott magyarázat hozna fényt az asztalra.