Ma reggel egy kicsit mogorva voltam, a sok nyomás, amikor a főnök nyomást gyakorol rám, hogy olyan gyorsan skálázzam fel anélkül, hogy tényleg átgondolnám a dolgokat, én vagyok a kémikus, és nem tenném a saját pmk-t ezekbe a reakciókba anélkül, hogy tényleg időt töltenék, hogy átgondoljam.... Egy hetet töltenék vagy úgy, hogy tanulmányozzam a számokat és további kutatásokat végezzek stb.
Az 1.1kg reakciók jól ment, de ez volt az azonnali skála fel 1.1kg x 3 egyszerre...és a keverők meghibásodnak balra és jobbra, ez nem volt jó..Szándékomban állt megmutatni nekik a folyamatot és előállítani egy finom terméket, hogy megmutassák vásárolni, végül tonnányi élelmiszer-színezéket dobtak bele és tönkretették, és tovább kellett tisztítanom és készterméket előállítanom, miközben felskáláztam és nagyobb reakciókat csináltam, ez bosszantó, reméltem, hogy megmutatom nekik, és akkor segíthetnek nekem felskálázni és kezelni a beszerzést, de minden tőlem függ, a w.e és én fizettek egy fillért, de megértem, hogy befektetett $ és ad nekem oppurinuty tanulni és $, de ez kell, hogy legyen egy csapat erőfeszítés csak van egy asszisztens nem kémiai háttérrel, és azt akarják, hogy termeljen és oroccess 50kg ezzel a reaktorral, ez nem tűnik lehetetlennek, csak néhány succesfull reakciók és workups .... Csak bosszantó, mert én még nem is a laboratórium beállítása teljesen és a kémiai kéznél, ők gondolkodnak vásárolni, mint 9 kancsó meoh reakciónként nem az én fajta dolog lol