- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
Úgy gondolom, hogy a "ne vásároljon tőlem" jelző felesleges és elkeserítő. Bárkinek, aki ezen az oldalon vásárol, el kellett volna olvasnia a szabályokat, és azok elég világosan kimondják, hogy az eladók és a gyártók az engedélyezett eladók, így bárki, aki nem jeleníti meg a plakettet, amely ezek egyikét jelzi, nem támogatja az oldal az eladást.
Úgy érzem, mintha kaptam volna a dunce sapkát, és előre leültettek volna a sarokba.
Úgy érzem, mintha kaptam volna a dunce sapkát, és előre leültettek volna a sarokba.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Alábecsülöd az emberek hiszékenységét és ostobaságát. Az ilyen embereket szeretnénk megvédeni itt mindenféle átveréstől.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Az üzenettel nincs gond, de a megfogalmazás biztosan nem szerencsés, az értelmes emberek számára* ez kissé becstelenül hangozhat. Emellett minden tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyenek nem riasztanak el senkit rossz szándékkal, de inkább a becsületeseket bosszantják.
*az értelmes emberek fél Ázsia és egész Lengyelország
*az értelmes emberek fél Ázsia és egész Lengyelország
- Reaction score
- 30
Tetszik az a tény, hogy a cím státuszát adja meg, hogy ne vásároljon tőlem, egyértelművé teszi, hogy kik az eladók és a gyártók. Bármilyen tranzakciót végzett egy olyan személlyel, aki a ne vásároljon tőlem, egyértelműen a saját kockázatára és bizalmára.
Emellett azt is megnézem, hogy mióta van egy személynek fiókja. Lakó vagy tag, aztán milyen tevékenységet végeznek itt. A nyílt jellege a profilok itt, hogy megtekinthessük ezt az információt, segíthet a bizalom egy személy. Én úgy látom, hogy többnyire mindannyian barátságos idegenek vagyunk.
Aztán ott van a kémia szempontja, a kevés vagy semmilyen tapasztalattal nem rendelkező emberek más oldalakon teljesen megalázóak lennének. Csak azért, mert a képességeiket meghaladó kérdéseket tesznek fel, itt sokkal elnézőbb, és a biztonságról, az oktatásról és nem a kérdéseket feltevő személy kiközösítéséről szól.
Emellett azt is megnézem, hogy mióta van egy személynek fiókja. Lakó vagy tag, aztán milyen tevékenységet végeznek itt. A nyílt jellege a profilok itt, hogy megtekinthessük ezt az információt, segíthet a bizalom egy személy. Én úgy látom, hogy többnyire mindannyian barátságos idegenek vagyunk.
Aztán ott van a kémia szempontja, a kevés vagy semmilyen tapasztalattal nem rendelkező emberek más oldalakon teljesen megalázóak lennének. Csak azért, mert a képességeiket meghaladó kérdéseket tesznek fel, itt sokkal elnézőbb, és a biztonságról, az oktatásról és nem a kérdéseket feltevő személy kiközösítéséről szól.