- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37
Egy egészen fontos dolog a cseh pervitinnel kapcsolatban, amely toluol felhasználásával készült. A cseh utcákon 90% -ban nedves anyagot kap, amely toluol tartalmú. Ez teszi a "gyors hő" hatást az alkalmazáskor. A kristálymet-szilánkoknál a HCL miatt "csípést" érzel. A cseh pervitin sok kiegyensúlyozatlan maradékot is tartalmaz (az itteni gyártók leszarják a tisztaságot) .. például jódot és néha az akkumulátorcellákból származó savat. (Ez árthat az életnek!)
+Ez is gyakori, hogy találtál "túlmelegedett barna szart", ami sokáig tarthat...
Cseh pervitin nem a tisztaságról szól, de mindenesetre elég gyorsabban érzed magad, mint a 90%+ met.
A tiszta meth sima. A pervitin olyan mint a csiszolópapír-éles.
Sokféle metet szedtem már. A cseh szar őrültebb és sokkal veszélyesebb is.
A cseh drogfüggők általában nem akarnak tiszta kristályokat, mert nem érzik magukat fettnek.
Nekem most van Crystalom Hollandiából, a haveroknak nincs elég...
+Ez is gyakori, hogy találtál "túlmelegedett barna szart", ami sokáig tarthat...
Cseh pervitin nem a tisztaságról szól, de mindenesetre elég gyorsabban érzed magad, mint a 90%+ met.
A tiszta meth sima. A pervitin olyan mint a csiszolópapír-éles.
Sokféle metet szedtem már. A cseh szar őrültebb és sokkal veszélyesebb is.
A cseh drogfüggők általában nem akarnak tiszta kristályokat, mert nem érzik magukat fettnek.
Nekem most van Crystalom Hollandiából, a haveroknak nincs elég...
- Reaction score
- 3
A pervitin is a wehrmacht által használt metamfetamin névmárkája.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37