Cocaine Echt of nep

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Megszereztem ezthelyesen és desztillált acetonban mostam. Szép sima fénye van. Nem szikrázó pöttyök, hanem mint a fehérre meszelt alumíniumbanvalószínűleg még mindig van benne némi bórsav, de elsősorban a fénye megfelelő a minőségi anyaghoz. Tiszta formában a kokain egy kristály, láthatod, hogy némelyik transzluszens. Ez száraz
1q7HTAV9Mc

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Kedves ember. Ez a kép egy kis teszt volt a bázisról a hcl-re egy ideje
BJpdyTuPNL

View previous replies…

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
A HCL-t a folyamatban használják igen. Bár nem sokat.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Miért olyan szar szinte minden tégla, amit az államokban látok. Minden rosszul összekeverve és még csak nem is próbálták elrejteni vagy valami.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Mert ezek egyenesen a dzsungelből származnak, és nincsenek szépítve, ha erre gondol. A pehely titkait nem ismerik azok a gyerekek, akik állatátkelési emblémákat és Lamborghini emblémákat tesznek a rebrickjükre. A jó kokain sosem ilyen szép. Az USA-ban a # észlelt "hamisítószer" a benzoil ecgonin, a kokain első lépéses anyagcsereterméke. Nem cns-aktív, de ez az, amit a drogteszt mér a mintában, mert a felezési ideje 4x nagyobb a kokainénál. Ez a kokain metilészterének etil-észtere, a reagens tesztekre úgy reagál, mint a kokain, íze és kinézete nagyon hasonlít a kokainhoz, de nem cns-aktív. Láttam olyan elemzést, ahol a tartalom magasabb volt, mint a kokainé, így úgy néz ki, szaga, íze, íze, mint a kokainé, de csak 30%-os tisztaságú. A tesztek szerint 80%-os, de 30%-os.
Úgy értettem, hogy hcl Gass buborékot buborékolsz át egy nem poláros oldószeren és kicsapod, vagy vizes 37%-os muriátosavat használtál oldószerrel hígítva?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Nem értem, azt mondod rn a legtöbb kokain ott az USA-ban jó, vagy nem értem. Btw a legtöbb ilyen ( eredeti ) tégla egyenesen SA-ból jött, erről biztosíthatlak. Elég szépen jönnek így, ami eléggé standard minőségi elvárás errefelé. És mi nem buborékos hcl gázt használunk dzsungel módszerrel tanulták és csinálták colos így igen a második, ha jól értem

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Például néhány kép, amelyet az interneten találtam

K81A9u6VJn

9QDCJHKxXE

LX2hm3NEL0

CjGROeMtaQ
51bPqxR6QL

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ha nem jön olyan szép, mint ez, akkor szinte fogadni lehet rá, hogy theyve csinált valamit vele ( fényes nem mondja tisztaságot tudom, fényes tégla lehet vágni, valamint proca vagy tetra én csak azt akarom mondani, a fény hiánya egy no go, hacsak nem egy perui tégla )

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ah azt hiszem, értem, mit próbálsz mondani most, igen, én nem fogok beszélni, hogy mert én nem a tudás az ilyen dolgokat. Csak annyit tudok, hogy az EU-ban elég jó cuccok jönnek, lol

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nem a csillogó újdonságokra gondolok, hanem a szögletes élekre és a téglákon lévő képekre. Csak az elmúlt 10 évben tették ezt, hogy az azt megelőző 20 évben, amire emlékszem, nem próbálták azonosítani magukat. Szintén a drugs-data.org tesztel egy csomó kokaint amd csak kb. 5%-ban nincs semmi más benne. 75%-ban van benzoyl ecgonine, 50%-ban van metylecginine 30%-ban van phenecitan levamisole/dextrmisole vagy nem kokain.. most ment át 700 tesztet az USA sarlier és azt mondom semmi más, de úgy értem semmi más, ami drog vagy azonosítható anyag.

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Igen, értem. Ez egy érdekes dolog. Az európai téglákat is vizsgálják. És az ecgoninból nem lehet kokaint csinálni?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ez egy támpont. Valódi vagy hamisítvány? Kíváncsi vagyok

Zyaz8mw7u5

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Az, hogy hihetetlenül gördülékeny a törés, elég ahhoz, hogy elmondhassuk, nem egy og készítette.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Echt of nep
03molzvwQZ

• Like

rqq