- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Megszereztem ezthelyesen és desztillált acetonban mostam. Szép sima fénye van. Nem szikrázó pöttyök, hanem mint a fehérre meszelt alumíniumbanvalószínűleg még mindig van benne némi bórsav, de elsősorban a fénye megfelelő a minőségi anyaghoz. Tiszta formában a kokain egy kristály, láthatod, hogy némelyik transzluszens. Ez száraz
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Kedves ember. Ez a kép egy kis teszt volt a bázisról a hcl-re egy ideje
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Mert ezek egyenesen a dzsungelből származnak, és nincsenek szépítve, ha erre gondol. A pehely titkait nem ismerik azok a gyerekek, akik állatátkelési emblémákat és Lamborghini emblémákat tesznek a rebrickjükre. A jó kokain sosem ilyen szép. Az USA-ban a # észlelt "hamisítószer" a benzoil ecgonin, a kokain első lépéses anyagcsereterméke. Nem cns-aktív, de ez az, amit a drogteszt mér a mintában, mert a felezési ideje 4x nagyobb a kokainénál. Ez a kokain metilészterének etil-észtere, a reagens tesztekre úgy reagál, mint a kokain, íze és kinézete nagyon hasonlít a kokainhoz, de nem cns-aktív. Láttam olyan elemzést, ahol a tartalom magasabb volt, mint a kokainé, így úgy néz ki, szaga, íze, íze, mint a kokainé, de csak 30%-os tisztaságú. A tesztek szerint 80%-os, de 30%-os.
Úgy értettem, hogy hcl Gass buborékot buborékolsz át egy nem poláros oldószeren és kicsapod, vagy vizes 37%-os muriátosavat használtál oldószerrel hígítva?
Úgy értettem, hogy hcl Gass buborékot buborékolsz át egy nem poláros oldószeren és kicsapod, vagy vizes 37%-os muriátosavat használtál oldószerrel hígítva?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Nem értem, azt mondod rn a legtöbb kokain ott az USA-ban jó, vagy nem értem. Btw a legtöbb ilyen ( eredeti ) tégla egyenesen SA-ból jött, erről biztosíthatlak. Elég szépen jönnek így, ami eléggé standard minőségi elvárás errefelé. És mi nem buborékos hcl gázt használunk dzsungel módszerrel tanulták és csinálták colos így igen a második, ha jól értem
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Nem a csillogó újdonságokra gondolok, hanem a szögletes élekre és a téglákon lévő képekre. Csak az elmúlt 10 évben tették ezt, hogy az azt megelőző 20 évben, amire emlékszem, nem próbálták azonosítani magukat. Szintén a drugs-data.org tesztel egy csomó kokaint amd csak kb. 5%-ban nincs semmi más benne. 75%-ban van benzoyl ecgonine, 50%-ban van metylecginine 30%-ban van phenecitan levamisole/dextrmisole vagy nem kokain.. most ment át 700 tesztet az USA sarlier és azt mondom semmi más, de úgy értem semmi más, ami drog vagy azonosítható anyag.