Üdvözlet - Én vagyok az önjelölt, nem hivatalos rezidens SnB asszisztens.
Nem tudom, hogy túlságosan is sokat keresgéltél-e az SnB tanulmányaid során, mert egy ponton bele kellett volna botlanod belém, és fel kellett volna venned a kapcsolatot ;]
Ez nagyjából az egyetlen reakció, amit hónapok óta csinálok. Sok siker, még több kudarc - minden alkalommal valami mást csinálok, próbálom optimalizálni az eljárást. Segíthetek megmondani, hogyan lehet a helyes útra térni és sikeres csökkentést elérni. Dolgok, amiket figyelembe kell venni, megjegyezni, keresni és vigyázni a faszba. Tekintettel ennek a különleges feladatnak az autonóm és művészi jellegére, meglepően temperamentumos és nehezen kivitelezhető, ha nincs meg a megfelelő tudás/értelem - az improvizatív szabadság és a helyettesítési képesség ellenére még mindig sok dolog nem fog működni, és még több dolog fog elromlani.
Jó feltételek/ellátás mellett viszonylag könnyen kivitelezhető, ha tudod, mit csinálsz. Emellett fele annyira sem veszélyes, mint amilyennek mindenki beállítja. De azért ne kényelmesedjetek el, baszd meg! Van egy srác, aki azt mondja, hogy a hálószobájában csinálja, boxerben stb. - nem tudom, hogy ez mennyire így van... de én elég közel vagyok ahhoz a magabiztossági szinthez. Ezt bárhol csinálhatod, ahol biztonságosan ki tudod engedni a levegőt. Miután ezt mondtam, nem szükséges PPE, de ne legyél olyan idióta, mint én. Segít, hogy van néhány kesztyű, bár - különösen, ha a kezeddel dolgozol a megélhetésedért, alapvetően minden belekerül a vágásokba / sebes foltokba és pokolian éget - néha nem tudsz elég gyorsan eljutni egy mosogatóhoz, és a kézmosás sem mindig segít. Ismerd a savakat és a bázisokat, és tudd, hogyan semlegesítsd őket, és alapvetően elérhető közelségben legyenek.
Nem akarok döglött lovat rugdosni, ezért nem fogok megismételni semmit, amit korábban már írtam. Viszont azt már korábban is mondtam, hogy van egy hozzászólás a bb felhasználó Douda-tól, ami jócskán igazságot tesz az eredeti receptnek. Egy másik bb felhasználó másik PDF-je, amit "Flatline nem írt" - ez tényleg segített nekem kitalálni/problémamegoldani. Van még egy-két videó is a SnB-ről - a 2 literes palackban a rendfenntartó erők által ellenőrzött főzésről. Szintén a Hamiltons Pharma.. - "hogyan ne főzzünk metet" - írtam az én SnB sikertörténetemet, mint egyfajta kulcsot, amely mindezeket a forrásokat összefogja, és gyakorlati értelmet ad nekik. Nem önálló receptnek/utasításnak szántam. Én mindent kitaláltam, második főzni, hogy az általam javasolt információkkal, mint egy teljes noob semmilyen kémiai képzéssel / tapasztalattal, kivéve, hogy átfutott egy "kémia a dummies" körülbelül 15 évvel ezelőtt, így ne add fel - ez nem nehéz. Én csak tényleg tanultam és figyeltem, és eltökéltem, hogy megcsinálom. Persze nem mindenki játszik ugyanazzal a paklival. Csak ne feledd, ha efedrin/epszeudo, methet csinálsz belőle, az szinte kizárólag "egylépéses redukció", ha SnB Li/Al vagy RP/I2 főzéssel - az eredmény ugyanaz. A jövőben azonban az RP / I2 módszer felé fogok hajlani, mivel könnyebben ellenőrizhető az egész folyamat.
Ennyit fogok javasolni: Ez a reakció erősen változik az alábbiak alapján: A használt tabletták, hogyan/ha tisztították őket.
Hogyan adtak mindent az RV-hez (a sorrend stb.)
Az RV kezelése a reakció során (különösen kezdetben) ((próbáld meg békén hagyni!)).
Oldószerek? Éter/aromás/alifás vagy keverék ? A tisztítás/szárítás körültekintő elvégzése - mosás vízzel/sós lével és szárítás Mg2SO4-mal.
bizonyos lépések előtt és után.
Ajánlott extra NaOH használata. 1/4 AA Li csík dobozonként több mint elég sztöchiometrikusan ahhoz, hogy a pszeudónkat meténnyé redukáljuk - én szeretek egy kicsit több Li-t hozzáadni kb. 3/4 vagy egy egész AA elemcsíkot, hogy kompenzáljam az esetleges veszteségeket, vagy esetleg ha a reakcióidő nem volt elég.
Én egy 1,5 literes palackot használok - nem kell szellőztetnem vagy kinyitnom, amíg be nem fejezem.
Ha garantált sikert akarsz, találj valamit, ami működik, és ragaszkodj hozzá pontosan! Megpróbáltam optimalizálni és újítani, így sok hibát követtem el, és sok tételt tönkretettem, amikor különböző összetevőkkel/mennyiségekkel játszottam, és megpróbáltam kihagyni bizonyos lépéseket stb.
A tanácsom? Szánj rá időt, és csinálj mindent helyesen és megfelelően. Kristályosítsd át a pszeudo FFS-t, érted, mire gondolok? Menjen mindenre extra mérföldet, és tegye szokássá. A készségeid és a terméked nem fog szenvedni, ígérem! Nem tudom, hogy pontosan mit csinálsz rosszul, így nem tudok semmit javasolni a módszereiddel/összetevőiddel kapcsolatban, minden jónak tűnik.
Tudom, hogy a reakció finomabb pontjait nem tudod megemészteni, Ha szeretnéd, akkor DM-et küldhetsz nekem, és kitalálhatjuk.