- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
A hidegtálak, mit mondanak az összetevőkről? Sokáig kerestem, de nem találtam ammónium-nitrátos hűtőcsomagot. Már több mint egy évtizede nem gyártanak ilyet. Ha kalcium-ammónium-nitrátot vagy karbamidot írnak rá, akkor nem fog működni. Cserélje ki ammónium-szulfátra vagy bármilyen ammónium Lewis savra.
- Reaction score
- 1
Az én folyamatomban a következőket teszem (ha érdekel, ha nem, akkor elnézést kérek a felesleges információkért)
-kimérem a coleman üzemanyagot (mindez le van írva btw, és most nincs kéznél, hogy 100 százalékos pontossággal tudjam, de pontos méréseket írtam le).
-tegyük bele a szódavizes palackba
-Mérjük ki az ammóniumot, tegyük a szódavizes palackba.
-az akkumulátorokat lecsupaszítom, külön tartályba teszem a coleman üzemanyagot, hogy megmaradjon.
-vegyük a kevert pseduo-t, tegyük a szódavízbe.
-mérjük ki a lúgot, tegyük a szódavízbe.
-vegyél lítiumot, tedd a szódavízbe.
-kezdjük el a reakciót egy ici-pici-pici-pici-pici vízzel, és azonnal zárjuk le.
-keverjük, ne rázzuk, amíg a keverék keményen gurulni nem kezd.
-várjunk a lehető leghosszabb ideig a büfiztetés előtt.
-rázd a szart, mint a fene, böfögj, ismételd, addig folytasd, amíg az összes lítium bronzszínűvé nem válik.
-szűrjük át vattapamacsokon és egy sor kávéfilteren keresztül egy új edénybe.
-folyékony tűzzel és sóval gázosítjuk a folyadékot csöveken keresztül, amíg "havazik".
-szűrjük a fehér anyagot és szárítsuk meg
-végeredmény használhatatlan szemét. ez mind az ammónium miatt van?? esetleg vehetem ezt a szemét port és beletehetem egy új főzőbe és akkor működhet? vagy használhatatlan és ki kell dobni?
-kimérem a coleman üzemanyagot (mindez le van írva btw, és most nincs kéznél, hogy 100 százalékos pontossággal tudjam, de pontos méréseket írtam le).
-tegyük bele a szódavizes palackba
-Mérjük ki az ammóniumot, tegyük a szódavizes palackba.
-az akkumulátorokat lecsupaszítom, külön tartályba teszem a coleman üzemanyagot, hogy megmaradjon.
-vegyük a kevert pseduo-t, tegyük a szódavízbe.
-mérjük ki a lúgot, tegyük a szódavízbe.
-vegyél lítiumot, tedd a szódavízbe.
-kezdjük el a reakciót egy ici-pici-pici-pici-pici vízzel, és azonnal zárjuk le.
-keverjük, ne rázzuk, amíg a keverék keményen gurulni nem kezd.
-várjunk a lehető leghosszabb ideig a büfiztetés előtt.
-rázd a szart, mint a fene, böfögj, ismételd, addig folytasd, amíg az összes lítium bronzszínűvé nem válik.
-szűrjük át vattapamacsokon és egy sor kávéfilteren keresztül egy új edénybe.
-folyékony tűzzel és sóval gázosítjuk a folyadékot csöveken keresztül, amíg "havazik".
-szűrjük a fehér anyagot és szárítsuk meg
-végeredmény használhatatlan szemét. ez mind az ammónium miatt van?? esetleg vehetem ezt a szemét port és beletehetem egy új főzőbe és akkor működhet? vagy használhatatlan és ki kell dobni?
- Reaction score
- 1
- By SauceySockss
Én már katasztrófa csapás elég sokszor a szóda patakok azonban. a kis gumi tömítések a fedelek, ive volt az enyém szó szerint felszakad, vagy részben feloldódnak, és ha egyszer az összes nyomás enged egyszerre, egy vulkán kitör. Egy kivételével minden alkalommal, amikor nagyon figyelek, és van egy tartalék kupak a közelben, ahol megakadályozhatom a katasztrófát. egyszer lefújt engem üzemanyaggal és az egész garázsomban. Hála Istennek semmi sem gyulladt ki, különben szuper ropogós lettem volna.