- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Tapasztalatok jelentése itt. Nincsenek képek, sajnálom, hogy a telefonom kamerája elromlott. Kicsit türelmetlen voltam, és először azt hittem, hogy túl jó, hogy igaz legyen, mivel egy percig tartott, amíg Glitchy mindent elkapott, de a várakozás után a fény ragyogott át. Én egy erősen tapasztalt katinon-használó vagyok, a pokolba, magam is csináltam egy párat, de soha nem volt szerencsém kipróbálni a mefedront. A minta körülbelül 8 napig tartott, amíg eljutott az USA-ba. Amint megérkezett, ki kellett próbálnom. Mérlegeltem .22 g-ot, és 1,5 ml vízben felolvasztottam, és első alkalommal tű használata helyett a duguláshoz folyamodtam. Jó 15 percig tartott, hogy teljesen beinduljon, de a forró átkozott, olyan, mint az MDMA, de egy kicsit kevésbé empatikus, jobb szó híján. Referenciaként 31 éves vagyok, a heroin, a crack és bármi, amit kaphatok, különösen a katinonok, a heroin, a crack, és bármi, amit kaphatok, különösen a katinonok, körülbelül 1,5 évig, miután 13 évig nehéz voltam. Most jól vagyok az alkalmi szórakozással. Ez volt az egyik legjobb tapasztalat, amit bármilyen kábítószerrel kapcsolatban szereztem, így ez sokat mond. A lányom nem csinálta, de nagyon élvezte is, ha tudod, mit mondok . Meg fogja osztani ezt az oldalt a barátaimmal, és folytatom a vállalkozásokat itt magam. A haverom is kipróbált néhányat, és világított.