Nem nevezném btcboss2022-t csalónak, legalábbis nem szándékosan. Valójában úgy gondolom, hogy őszintén próbálkozik, de van egy probléma. Az itt a fórumon leírt módszerek tulajdonképpen önkényesek, mondjuk a véletlen műve, hogy melyik sztereoizomer kristályosodik ki először, és ez lesz feleslegben a képződött sóban. Lehet egyszer d-, máskor meg l- és igen 70-30 pontosan ezt kapod így. Most ha nincs polarimétered, hogy magad ellenőrizhesd az optikai forgást (könnyű) akkor szép kristályokat kapsz és mivel a videók és az itteni hozzászólások mindig azt állítják, hogy csak d- lesz, azt gondolod "Nagyszerű! Kristályok! Biztos d-Meth!".
Ezért hiszem, hogy helytelen a btcboss2022-t csalónak nevezni, ha nem téríti meg a pénzt, vagy hasznos anyagot ad, nos az már valami más lenne.
És persze nyilvánvaló tény, hogy nem fogsz tudni jó minőségű, mondjuk 85% vagy több d-Meth-et vásárolni 30 €/g alatt, és ez kilóra vonatkozik. Mivel az előállítási erőfeszítések és költségek nagyon magasak, és ennél kevesebbnek gazdaságilag semmi értelme.
Ugyanez vonatkozik minden olyan kábítószerre, amelyet titkos laboratóriumokban szintetizálnak. Ha valakinek van egy vegyi üzeme, nos, akkor mindezt szinte ingyen, kiváló minőségben előállíthatja. Ezt bizonyította az Imhausen XTC a 80-as években, a valaha piacon lévő legjobb MDMA tabletták.
Ha valakit érdekel egy videó vagy képi bemutató készítése arról, hogyan lehet ellenőrizni (nagyjából) az optikai forgást nagyon egyszerű, mindenki számára elérhető eszközökkel PM nekem, és én megadom neki, amit tudnia kell, csak nekem erre nincs sem időm, sem idegem.
Az sem tetszik, hogy úgy állítják be, mintha a kínaiak gyakrabban lennének csalók, mint mások, ez nem igaz. Én a kínaiakat inkább becsületes üzletembereknek találtam, azzal az egyetlen hátrányukkal, hogy soha nem kaphatsz visszatérítést, mivel inkább meghalnak, minthogy visszaadják a kapott pénzt. De ők eléggé hajlandóak kompenzálni az árukban, ha szükséges. Csalók vagy egyenesen tolvajok és rablók vannak Nigériában (természetesen) Dél-Afrikában (nem a feketék), az összes arab országban (a nem-muszlimok mindig vadak) és a csúcs Ausztrália (minden bűnöző azt hiszi, hogy ő Ned Kelly újjászületett).
A lista teljesen szubjektív, de mivel tőlem származik, ezennel evangéliumnak nyilvánítom.