Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Hogyan hallott rólunk? Ez fontos számunkra.

hardik696

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Megtaláltam a keresési eredményt excavator hogyan szintetizáljuk a dimetil-higanyt.

Sabatier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Először egy-két hagymás oldal alján láttam egy nagyon kicsi, kék négyzet alakú BB ikont, azonban nem fordítottam rá nagy figyelmet. Aztán megláttam a bannert a Dread-en, amikor a d/meth subdread-re navigáltam, hogy kutassam az eladókat és felzárkózzak az aktuális DNM hírekhez. A banner nagyon jól sikerült, és mivel a Dread-en volt, gondoltam, hogy biztos van valami ezen az oldalon. Örülök, hogy úgy döntöttem, hogy felfedezem. Sok nagyszerű írás és szintetizátor itt. Az eljárások emlékeztetnek a jó öreg időkre Worlockkal, Rhodiummal és Organikummal a The Hive-on. Köszönöm, hogy elfogadtad a csatlakozási kérelmemet.

Hedgie

Don't buy from me
New Member
Reaction score
19
Furcsa módon a Reddit-en hallottam rólad, bár ez egy alprazolam szintézisről szóló bejegyzés volt, egy linkkel egy erről szóló itteni bejegyzéshez.

herbalife

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Láttam ezt a rettegés, de nem tudtam regisztrálni egy hosszú hosszú ideig, és próbálkozik, mert nem volt rögzítés látható!!! De a tisztábbnál igen!!! Köszönöm szépen! Remélem megtalálom, amit keresek...greetz