Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Hogyan készítsünk kannabinoid papírt?

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Kérem, magyarázza el nagyon egyszerűen a noidok papírra történő felvitelének módszerét egy létesítménybe történő postázáshoz.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,254
Deals
1
Üdvözlöm! Oldja fel alkoholban, és áztassa ott a papírt.

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Ezt értem, de nem lehet valahogy megfogalmazni, hogy egy lap mennyi vegyszert tartalmaz stb.

BoonDock

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
A képlet, amelyet a kannabinoid megolvasztásához használ. Vannak barátaim, akik evrclear 150 proof likőrt használtak a noid por megolvasztásához.

BoonDock

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Talán 5 g noid és néhány evőkanál likőr felmelegítve, amíg meg nem olvad. Ezután mártsunk bele papírt, és hagyjuk megszáradni a levegőn. A túl sok büdös lesz..fyi. Fizetni kell vele, hogy megkapd az eredményt.

flightrcs

Arested
Member
Reaction score
50
mint a srácok fent azt mondja, mielőtt , csak áztassa a papírt belsejében egy üveg vagy tál, és u kap azonnali eredményeket , köszönöm előre @Tony!

albeereal

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
De ha a noidok a sárga színűek, akkor az a papíron is megjelenik. Hogyan lehet a noid fehér, hogy ne sárguljon a fehér lap?

dnkr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Az 5 gramm soknak tűnik 1 papírhoz? Olvastam olyan anekdotikus jelentéseket, amelyek szerint az emberek 250 mg-ot használnak laponként (a legújabb erősebb vegyszereket használva).

BoonDock

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Igen, igaza van. Visszamentem és megkérdeztem a haveromat, aki ezt csinálta. Kinevetette magát azon, amit írtam. Azt mondta, hogy 150-400mg. Azt mondta, amennyit csak lehet. Szerinte a te 250mg-od a normális. Bocsánat...lol

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18

Inkább szórópisztollyal fogom őt használni, így egyes területek mentes maradnak a noidtól. Mert ha a Noid nagyon erős és aktív, az egész papír megmártása mérgezéshez vagy KO-hoz vezethet.

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18

Mindez összefoglalja, hogy mennyire aktív az Ön által használt Noid. Néhány új képlet esetében az 5g akár túl sok is lehet

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,254
Deals
1
Jó ötlet. Azt is megteheti, hogy alacsony koncentrációjú noid oldatot készítsen hozzá. Például áztassa N mg/ml oldatot X g papírba, meg tudja számolni, hogy mennyi noidot tartalmaz 1 g papír. Xg / N mg/ml.

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18

@GPatton tökéletesen igazad van tesó, a tömegek és a moláris tömegek tekintetében a számítás lesz a legbiztonságosabb és legpraktikusabb útvonal, de kétlem, hogy lesz-e türelme, hogy ezt az utat válassza, de a biztonságosabb utazás érdekében ajánlom a megoldást.

dnkr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Azt mondja, hogy mérjük meg a papírt szárazon, majd mérjük meg a papírt nedvesen, hogy kitaláljuk a súlykülönbséget, mielőtt a matematikát elvégeznénk? Vagy van egy másik módszer, amit nem látok 😅...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,254
Deals
1
Nem, a száraz papírt az oldat hozzáadása előtt és után is megmérheti. A tömegkülönbség a noid mennyisége. Továbbá, ha 1 g papírra N mg/ml (például 1 ml) oldatot áztatunk, akkor 1 g papírra N mg noidot kapunk. Érti az elképzelésemet?

dnkr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Ah oké, köszönöm a pontosítást, most már értem, ez egy igazán nagyszerű mérési mód, köszönöm!