- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Szívesen segítenék, de a terjedelem olyan nagy, és maga az USA is olyan nagy és változatos. Az 50 állam gyakorlatilag 50 ország. Alaszka önmagában a 18. ország lenne méretét tekintve. KALIFORNIA az 5. legnagyobb gazdaság lenne az összes ország közül önmagában! Texas gazdasága nagyobb, mint Oroszországé, Kanadáé vagy Franciaországé. A Dea a félelem a világ van abszolút nincs mainstream illegális drog reklám. Még így is az illegális drogpiac az USA-ban becsült értéke olyannyira 750 milliárd dollár évente . A drogkörök gyakran etnikai és szorosak is. Egy feketét kell szereznem, hogy megvegye a kokainomat. Egy mexikói amerikait küldök a metamfetaminért. Nem viccelek. ismerem az embereket, de abszolút tilos fehér embernek eladni. Az általam ismert kaukázusiak kisstílűek. Nem tudom feltörni a drogpiacot és megszerezni ezt az információt. Nem találok csoportokat nem tudok senkit rávenni, hogy nyilatkozzon. Akkor ezt szorozd meg x 50-gyel.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
Nem tudom,a nyugati parton nem annyira ilyen. Úgy értem, már írtam itt korábban arról, hogy a különböző régiók kulturálisan határozottan különböznek, és különböző szemléletük vagy álláspontjuk van a különböző anyagokkal kapcsolatban. A te leírásod nagyon hasonlít bizonyos középnyugati területekre vagy a keleti partra, az biztos. A nyugati part sokkal nyitottabb, a pokolba is, Washington állam néhány éve dekriminalizálta az összes drog birtoklását! Vannak dílerek, akik hirdetik, és talán nem a fele, de nagy számban mindenképp, ott az utcán elfogadják a kriptót.
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Ezzel természetesen egyetértek. A nyugati part akár egy másik ország is lehetne, mint az USA többi része. A dekriminalizáció és az ártalomcsökkentő politikák sokkal inkább a gyakorlatban vannak. Én a középnyugaton élek, és a bűnüldözés politikája és taktikája egészen archaikus. Ha például rajtakapnak, hogy gyakorlatilag bármilyen Cns-hatóanyagot árulsz, egy évtized börtönbüntetés vár rád, még akkor is, ha nem illegális drogot árulsz. Csak azt kell hinned, hogy igen, és máris bűnös vagy. Hogy pontosabb legyek, csak annyit kell elérniük, hogy azt mondd, hogy azt hiszed, hogy drogot árulsz. Ha L-metánt árultál, ami nem illegális, akkor nem kötelesek ezt elmondani. Börtönbe küldenek, ha nem tudod, hogyan érvelj, ha nem tudod, hogyan kell érvelni.