- Reaction score
- 18
Értem, mire gondol. Nem vagyok új a gyógyszerek világában. Új vagyok a szittya gyógyszerek világában. De nem az értékesítésben.
Nyilvánvalóan nagyon óvatos vagyok. Ugyanezt várom a másiktól is. De a megfelelő kapcsolattal sok minden lehetséges. Biztosan nem volt hiábavaló az illető erőfeszítése.
Van valami tippje számomra?
Nyissak csak szálakat az információkért A-tól Z-ig? Már láttam itt egy videót a SPEED készítéséről. Az jó a tudáshoz. Én inkább tapasztalatot keresek valami nagyobb felszereléssel. Persze én is szeretnék kisebbel kezdeni. de a szándék magáért beszél. Engem csak az MDMA/Ecstasy és a SPEED érdekel.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Nyilvánvalóan nagyon óvatos vagyok. Ugyanezt várom a másiktól is. De a megfelelő kapcsolattal sok minden lehetséges. Biztosan nem volt hiábavaló az illető erőfeszítése.
Van valami tippje számomra?
Nyissak csak szálakat az információkért A-tól Z-ig? Már láttam itt egy videót a SPEED készítéséről. Az jó a tudáshoz. Én inkább tapasztalatot keresek valami nagyobb felszereléssel. Persze én is szeretnék kisebbel kezdeni. de a szándék magáért beszél. Engem csak az MDMA/Ecstasy és a SPEED érdekel.
Köszönöm a hozzászólásokat.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Ha nagy léptékben, például a-olajból apaan, és egy hét alatt 1000 kg apaan-t szeretne átalakítani, akkor szükség van rá:
2 x 1200kg-os edény keverővel
2 x 200 literes gőzdesztillációs készlet
1000 kg apaan
1250L foszforsav
1000L formamid
350L hangyasav
500kg nátronlúg
Szerintem 200k körüli összegre van szükséged, talán egy kicsit többre is. Egy jó hely neki Hollandiában 7500/10000 euró körül van hetente. És a nyereség az a-olajon most nagyon alacsony. Az a-olaj ára most 525-600 euró körül van literenként.
Ha több információra van szüksége bármiről, írjon nekem, én is holland vagyok.
2 x 1200kg-os edény keverővel
2 x 200 literes gőzdesztillációs készlet
1000 kg apaan
1250L foszforsav
1000L formamid
350L hangyasav
500kg nátronlúg
Szerintem 200k körüli összegre van szükséged, talán egy kicsit többre is. Egy jó hely neki Hollandiában 7500/10000 euró körül van hetente. És a nyereség az a-olajon most nagyon alacsony. Az a-olaj ára most 525-600 euró körül van literenként.
Ha több információra van szüksége bármiről, írjon nekem, én is holland vagyok.
- Reaction score
- 4
Kérjük, DM privátban segítségre van szüksége az MDMA-val kapcsolatban, és hajlandó adományozni az oktatásra, ha ez hasznos.