- Reaction score
- 17
8 g NaBH4-et hideg DCM-ben szuszpendáltunk, 40 ml jégecetet cseppenként adtunk hozzá, és az oldatot addig hagytuk keverni, amíg a hidrogénfejlődés meg nem szűnt.
Egy másik rbf-ben 10g 5-metoxitriptamint oldottunk DCM-ben. Az rbf-hez 8ml trietilamint, 21,2g formaldehid-biszulfit-adduktot és 4A szitát adtunk.
Az rbf-et 10-15 percig hagytuk keverni, hogy a reagensek kondenzálódjanak, majd cseppenként hozzáadtuk a korábban elkészített nátrium-triacetoxiborohidridet.
Ezt nagyjából 24 órán át hagytuk keverni. A reakciót 15%-os KOH-oldat cseppenkénti hozzáadásával oltottuk, és egyszerű aminfeldolgozással nyertük ki a terméket, amely problémamentesen kristályosodott. Nátrium-triacetoxiborohidrid alkalmazásával mindig 90%+ hozamot kaptam.
Egy másik rbf-ben 10g 5-metoxitriptamint oldottunk DCM-ben. Az rbf-hez 8ml trietilamint, 21,2g formaldehid-biszulfit-adduktot és 4A szitát adtunk.
Az rbf-et 10-15 percig hagytuk keverni, hogy a reagensek kondenzálódjanak, majd cseppenként hozzáadtuk a korábban elkészített nátrium-triacetoxiborohidridet.
Ezt nagyjából 24 órán át hagytuk keverni. A reakciót 15%-os KOH-oldat cseppenkénti hozzáadásával oltottuk, és egyszerű aminfeldolgozással nyertük ki a terméket, amely problémamentesen kristályosodott. Nátrium-triacetoxiborohidrid alkalmazásával mindig 90%+ hozamot kaptam.
↑View previous replies…
Azt mondja, hogy a reakció alapanyagának triptamin helyett 5-metoxitriptaminnak kellene lennie?
- Reaction score
- 161
Nem kell! Olvassa el a másik hozzászólásomat ez egy teljes baromság! Helyette 5-MeO-DMT-t készítesz, ami kb. 50× jobban kiüt, mint az N,N-DMT(aka DMT).
- Reaction score
- 161
Tisztában van azzal, hogy ebből 5-MeO-DMT-t kapunk, nem pedig DMT-t, ugye?
Kétlem, hogy valóban maga próbálta volna ki az eljárást, ahogy állítása szerint tette. KIZÁRÓLAG NEM KEVÉS, hogy véletlenül 5-MeO-DMT-t állítottál elő, és nem vetted észre.
Ugyan már, ember. A DMT-hez triptamin kell. Az 5-MeO-DMT-hez 5-Metoxitriptamint használsz, kifejezetten az 5-MeO-DMT-ben lévő metoxicsoport miatt...
Kétlem, hogy valóban maga próbálta volna ki az eljárást, ahogy állítása szerint tette. KIZÁRÓLAG NEM KEVÉS, hogy véletlenül 5-MeO-DMT-t állítottál elő, és nem vetted észre.
Ugyan már, ember. A DMT-hez triptamin kell. Az 5-MeO-DMT-hez 5-Metoxitriptamint használsz, kifejezetten az 5-MeO-DMT-ben lévő metoxicsoport miatt...
Bro ,take easy, neked abszolút fogalmad sincs, hogy mire gondolok, amikor azt kérdezem, hogy "ez a módszer 5-Methoxytryptamine helyett tryptamine-nal működik, igaz?" ugyanígy Hamilton azt mondta a videóban, hogy triptamint használ, de láttam, hogy az oldat nem a triptamin színe volt, és kipróbáltam ezt az eljárást, és nem működött, és te ugyanezt az eljárást említetted 5-Methoxytryptaminnal." most már világos? be kell bizonyítanom neked ?!!!Ne legyél gyanakvó, ha nem tudsz semmit.