- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Oké, én most sok lejáratot csináltam, és azt tudom mondani, hogy ha 70 °C fölé melegíted a kokaint, akkor eltörik. De ha 60 °C alatt maradsz, akkor a száradási sebességet nagyon fel tudod gyorsítani. Pl. egy acetonos mosást percek alatt el tudok végezni. Az eredmény lesz confortamble fogyasztani. A fontos rész az, hogy a szárított szűrőből származó, még mindig acetonnal átnedvesített konkainodat egy fűtőlapra helyezd egy breakerben. Tartsa kormányzás és zúzás kristályok még mindig semmi sem képes ragadni a főzőpohárban.
Én próbáltam etanolos mosást 70 °C-on és szinte inaktív lett a porederrel. Tehát két elmélet. Úgy néz ki, hogy a kokain és az etanol 70C feletti hőmérsékleten reakcióba lép egymással és valami nem élvezhetőt alkotnak, vagy a hcl rész törik. Valaki tudja miért ? Lehet a termékemet cukorral vágni?
Én próbáltam etanolos mosást 70 °C-on és szinte inaktív lett a porederrel. Tehát két elmélet. Úgy néz ki, hogy a kokain és az etanol 70C feletti hőmérsékleten reakcióba lép egymással és valami nem élvezhetőt alkotnak, vagy a hcl rész törik. Valaki tudja miért ? Lehet a termékemet cukorral vágni?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Ha fel akarja gyorsítani a szárítást, használjon vákuumot. A kokaint 100%-ban biztonságban fogja tudni =) Az etanol és az aceton nagyon jól feloldja a kokain-hidrokloridot.
Ezek nem. Kimosod a tiszta kokain HCl-t és a szűrőn hagysz némi szennyeződést, gondolom.
Ezek nem. Kimosod a tiszta kokain HCl-t és a szűrőn hagysz némi szennyeződést, gondolom.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
ahelyett, hogy felmelegítjük a c a lemezen hevíteni a lemez t to 70, vegye ki, vegye ki az időt ragaszkodni egy epizód breakin bbad , lehet borotválni a fejét növeszt szakállat, majd ragaszkodni a kokszot a forró lemezen