Amikor a holland rendőrség tavaly razziát tartott egy uszályon, nem csak egy kifinomult kristályos metamfetamin-labort találtak, amely süllyedni kezdett, amikor átvizsgálták.
Vicces, mert úgy néz ki, mint egy vicc. A kristályos metamfetamint 1919-ben Japánban találták fel. Minden tiszteletem ellenére a mexikóiak ebben az időben marihuánát és ópiumot használtak. Ha elolvasná a cikkét, tudná, hogy az Mx kartellek segítségével történő csempészetről van szó. Ezt minden vegyészhallgató el tudja készíteni, nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy efedrinből metet állítsanak elő.
Figyelj, látom, hogy van probléma, hogy olvasás jó. nem mondtam, amikor találnak meth, de amikor ez a módszer híres külön d izomer és semmi sem met az efedrinből származó meth. Te másolod a könyvet, és ott van, hogyan lehet P2P-ből racém metet készíteni.Ez a fickó a d-metről beszél, és azt mondom, hogy igen, híres Nl.Finish-ben.
Meg tudna változtatni egy beszélgetés hangnemét, kérem? Nem akarlak megsérteni. Nem mondok itt semmit az Ön írásmódjáról. Ha világosabban írnál, és elmagyaráznád, hogy mire gondolsz, ahelyett, hogy a gyűlöletedet mutatnád, jobban megértenénk egymást.
Nem is tetted.
Nem is.
Most kaptam egy adag sárga büdös kristályt, áztathatom toluolban éter helyett?
Továbbá, az éter esetében, megtudhatom, hogy pontosan melyik éterről van szó? Ez petróleuméter?
Rendben, köszönöm! Még mindig nagyon új ez a dolog! Abban az esetben, ha nem tudok dietil-étert szerezni, melyik lenne a következő ajánlott vegyszer?
Köszönöm, hogy ilyen türelmes volt a kérdéseimmel!
Nem úgy érti, hogy az #1 Racemicet (D & L) fog előállítani?
Úgy tűnik, hogy az xtal képződésére vonatkozó utasítások ebben az írásban racém alapúak. Ez ellentmondásban van más leírásokkal. Érdekes lesz látni az eredményeket az idő múlásával.