- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Nagyon részletes magyarázat, vegyész, most 57%-os hidrojódsav, vörös foszfor, jód, pszeudoefedrin-hidroklorid és desztillált víz áll rendelkezésemre. Meg tudod mondani az addíciós arányt, a reflux hőmérsékletet és az időt?
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 3
Nem értem, hogy miért így, csak azért kérdezem, mert számomra mindig jobb lesz az E+P+H3PO4 85%<+... és a fűtés 110C-ra és fokozatosan csökkenteni kezdem az I-t a reakcióban lévő E mennyiségnek megfelelően, alapvetően amikor a reakciót a tartályba toluolnal vagy xilollal szűrtem és hozzáadtam NaOh keveréket vízzel, így ugyanolyan tiszta szabad bázist kaptam, amit a száraz NaOh-ból szűrni tudtam, ami tökéletesen elnyelte az összes szennyeződést 2-3 alkalommal a HCl 32%-os keverék hozzáadása után.+ vízzel minden alkalommal rázás és külön kisebb rész, így mint, hogy tudok csinálni, hogy több szépen termék nélkül átkristályosodást, de srácok nem akarok úgy néz ki, mint a legjobb okosabb DUDE a világon csak kérdezte, miért olyan bonyolult, mert soha nem próbáltam más módszert, amit tudom, hogy csinálni. Béke